Levere de rette produktene

Vi har som mål å tilby alle våre kunder det bredeste utvalget av optimale produkter av høyeste kvalitet og til de mest konkurransedyktige prisene. For å nå det målet har vi to strategisk plasserte fabrikkanlegg, i Europa og i India. Vi verdsetter deg som kunde og tilpasser med glede våre standardskap i tråd med dine ønsker. Det er viktig for oss å kunne tilby den fleksibiliteten som innebærer å tilpasse våre design til dine unike spesifikasjoner.

Alle Eldons toppmoderne fabrikker satser på å levere nødvendige, kvalitetssikrede, standard skap- og tilbehørsløsninger og standard spesialløsninger til en rekke bruksområder innen strømdistribusjon og -styring til ulike bransjer, inkludert maskinbygging.

Vi leverer effektive og holdbare produkter som takler alle typer utfordringer, fra ugjestmilde driftsmiljøer til farmasøytiske anlegg som krever absolutt klinisk renhet. Alle Eldons fabrikker er sertifiserte i henhold til ISO 9001:2008 og kontrolleres jevnlig av en uavhengig instans.

Eldons fabrikk i Brasov, Romania, åpnet i 2007.Der produseres standard veggmonterte skap og gulvskap i både lakkert og rustfritt stål samt tilbehør og deler.

Eldons fabrikk i Romania.

Vår fabrikk i Umbergaon i den indiske delstaten Gujarat, produserer standard veggmonterte skap og gulvskap, samt koblingsbokser og standard spesialprodukter.

Eldons fabrikk i India.