Sett fart i forretningene

Rask levering er avgjørende for Eldon.

Vi har gjort det lille ekstra for deg og alle våre andre kunder i nesten 100 år ved å levere skapløsninger som bidrar til at din bedrift lykkes. Vi satser alt på å hjelpe deg med en svært positiv innstilling, som lever opp til dine høyeste forventninger til den rette industrielle skap- og tilbehørsløsningen.

Det er ingen hemmelighet at suksess innenfor bruksområdene strømdistribusjon- eller styringsenheter, inkludert maskinbygging, avhenger av det beste verktøyet og samarbeidspartnere som virkelig lytter.

Det er derfor vi gjør vårt ytterste for å strekke oss litt lenger og levere pris, kvalitet og en du kommer først-innstilling -- rett og slett fordi vi tror at ingen ting kan erstatte førsteklasses kundebehandling.

Vi tror at det som skiller oss fra konkurrentene i dine øyne, er vår konstante nyskapning, vår dype forståelse for din bedrift og vårt ønske om å administrere prosjektene dine på best mulig måte, samtidig som vi er fleksible fordi vi vet at endringer ikke er til å unngå.

Allsidige og brukervennlige standardskap
Vårt allsidige utvalg av standard veggmonterte skap, gulvskap og andre skapløsninger er både brukervennlige og lagd for alle arbeidsmiljøer, uansett hvor tøffe eller klinisk rene de måtte være.

Våre produkter – produsert i henhold til høyeste ISO 9001:2008-standard på tre toppmoderne fabrikker i Romania og India – overholder alle gjeldende internasjonale standarder.

Vår positive holdning til å levere løsninger til rett tid, der du vil ha dem, og i tråd med behovene du har for skap, gjenspeiles i måten vi inviterer deg til å dele dine problemer og behov med oss på.

Fokus på din suksess
I fellesskap setter vi ditt ønske om bedre konkurransedyktighet og bedre resultater i fokus med vårt komplette utvalg av ferdige løsninger eller tilpassede varianter av standardproduktene våre.

Global tilstedeværelse med representasjon i 45 land betyr at vi har den kompetansen innen teknikk, prosjektledelse og støtte som skal til for å sikre at du lykkes lokalt, uansett hvor i verden virksomheten din holder til.

Hvis du satser alt på å lykkes, kan du stole på at vi hos Eldon skaffer deg den riktige skapløsningen på riktig sted og til riktig tid, og – ikke minst – til riktig pris.

Hos Eldon er vi stolte over støtten vi på grunnlag av nesten et århundres erfaring kan tilby deg for å hjelpe deg å oppnå noe helt spesielt. Vi er den globale, men likevel lokale, leverandøren av løsninger, som alltid er enkel å gjøre forretninger med.

 

Til startsiden