Eldon Tradisjon

 

Sverige er en av verdens mest nyskapende nasjoner, med talent for kreativ tenkning som har gitt opphav til glidelåsen, fyrstikker, dynamitt, drikkekartonger, Bluetooth, Skype og Spotify. Selv om Eldon nå i høy grad er en internasjonal bedrift, kan vi vise til tradisjoner som gjenspeiler et tilsvarende engasjement for nyskapning og teknologiske løsninger.

Eldons historie begynner i Sverige i 1922. Bedriften ble grunnlagt for å bygge og selge elektrisk installasjonsutstyr, og grunnleggerne var det unge ekteparet Karin og Josef Johansson (senere Randholm). Eldon betyr bokstavelig talt elektrisk utstyr på svensk, og det er et svært passende navn på en skapprodusent som beskytter følsomme elektriske og elektroniske komponenter og komponenter til data og telekommunikasjon.

 

Under en sterk vekstperiode på 1960-tallet startet Eldon sin internasjonale virksomhet og åpnet heleide fabrikker i Nederland, Storbritannia og Spania.Siden årtusenskiftet har Eldon vært inne i en ambisiøs moderniseringsprosess med investeringer i ny teknologi og automatiserer produksjonen.

Eldon har i tillegg gått inn i mange nye markeder med sine egne salgsteam og med nye samarbeidspartnere. Eldon er i dag en virkelig global bedrift.

En ny, toppmoderne skapfabrikk ble åpnet i Romania i 2007. Der finnes den aller nyeste produksjonsteknologien, altomfattende kvalitetsstyring og logistikk.

Organisasjonen har også blitt omstrukturert, med et nytt system for funksjonell ledelse som er utviklet for å gjøre beslutningsprosessen raskere og fjerne byråkrati. Formålet er å gjøre livet betydelig enklere for deg som kunde.