nVent HOFFMAN er klar til å fortsette å levere det du trenger


nVent HOFFMAN, som er en del av nVent, et selskap med hovedkontor i USA, er en global leverandør av elektriske skap. Virksomheten vår her i Europa bygger i stor grad på arven fra Eldon, og viderefører det Eldon er mest kjent for, nemlig produktinnovasjon og det å være enkel å gjøre forretninger med. Under nVent HOFFMAN-banneret er disse kjennetegnene styrket ved at enda flere ressurser er blitt tilgjengelige. Vi står klare til å fortsette å levere det du trenger!

Om nVent

En global virksomhet

nVent HOFFMANs morselskap, nVent, er et selskap med en verdi på USD 2,2 milliarder som fokuserer på tilkoblings- og beskyttelsesløsninger. Eldon ble en del av nVent i september 2019, og nVent, inkludert Eldon, har ca. 9000 teammedlemmer på omtrent 80 steder over hele verden.

Tre fremgangsrike virksomheter

nVent har tre forretningsområder: skap, som står for 46 % av de totale inntektene, klimakontroll (28 %) og løsninger for elektrisitet og montering (26 %). I tillegg til Eldon har nVent seks markedsledende merkevarer, CADDY, ERICO, HOFFMAN, RAYCHEM, SCHROFF og TRACER, og nyter godt av den sterke tilstedeværelsen i markedet og fagkunnskapen bak disse merkevarene.

Klikk her for å gå til nVents bedriftsnettsted.

Om nVent HOFFMAN

Standard skap og tilbehør

nVent HOFFMAN tilbyr et bredt utvalg av brukervennlige skap og tilbehør egnet for ethvert bruksområde. Tilbudet vårt innen standardprodukter omfatter gulvskap og veggmonterte skap i lakkert stål og rustfritt stål, konsoller, polyesterskap, utendørsskap og koblingsbokser i metall og andre materialer, samt løsninger for klimakontroll og kabelhåndtering. Fordelene med disse produktene omfatter rask montering, høyeste grad av beskyttelse og samsvar med internasjonale standarder.

Avansert tilpasning 

Enkelte bruksområder krever kompleks tilpasning. nVent HOFFMANs høyt kvalifiserte ingeniører omsetter de spesifikke behovene dine i en skapløsning. Produksjonsløsningene våre og den tilhørende moderne teknologien gir rask produksjon av tilpassede produkter, samtidig som kostnadene holdes under kontroll. 

Avansert tilpasning kan håndteres med konkurransedyktige ledetider. Løsningene omfatter hullaging, gjengeskjæring, utskjæringer, økt korrosjonsbestandighet, tilpassede farger, beskyttelse i krevende miljøer, trykte paneler, gjennomsiktige vinduer, luftventiler, sveisede tapper med mer. Relaterte tjenester inkluderer sertifisering og lagring av modifiserte produkter.

Ekspresstilpasning

nVent HOFFMANs ekspresstilpasning er tilgjengelig på servicesentre ved lagrene våre. Bearbeiding av standard hyllevareprodukter utføres i løpet av få dager. Du kan få utskjæringer, for eksempel rektangulære eller runde, eller andre typer, hvor som helst på skapkabinettet eller -døren. Du kan også få hull og gjengede hull i forskjellige dimensjoner. Vi tilbyr øyeblikkelige tilbud på nett, rask og nøyaktig behandling basert på tegningen din samt kort leveringstid, med levering direkte fra fabrikken.

Automasjonsløsninger for bearbeiding av panel/skap

Øk verkstedets lønnsomhet med våre automasjonsløsninger for bearbeiding av panel/skap. nVent HOFFMANs omfattende tilbud innen denne typen automasjon innbefatter løsninger for maskinbearbeiding av skap med utskjæringer og gjengede hull, DIN-skinner og kabelkanaler i tilpasset størrelse og ledningsbearbeiding, inkludert muligheten til å kutte, markere, flette og fjerne isolasjonen på ledninger.

Maskinene er utstyrt med moderne betjeningsprogramvare, og vi tilbyr profesjonelle biblioteker for vanlige tekniske programmer.

Våre automasjonsløsninger for bearbeiding hjelper deg med å øke inntekten ved å automatisere tekniske og fysisk krevende oppgaver. Blant fordelene kan vi nevne økt produktivitet, høy fleksibilitet (de passer også for små volumer), utmerket kvalitet, der feil er så å si eliminert, og reduksjon av fysisk arbeid med opptil 80 %.

Ingeniørarbeid på en enklere måte

Vi kan skreddersy alle løsninger med vårt brede utvalg av standardprodukter og -tilbehør, i tillegg til ekspresstilpasning og avansert tilpasning. Støtteverktøyene våre, slik som konfiguratorer, EPLAN-biblioteket og originale tegninger, i tillegg til kundesonen vår, MyEldon, er til hjelp både i den tekniske fasen og i bestillingsfasen.

Hvorfor velge nVent HOFFMAN?

Virksomheten vår under nVent HOFFMAN-banneret står støtt på følgende grunnlag: kontinuerlig innovasjon, et utvidet globalt produkttilbud, produksjon nær deg og fleksible og dyktige ansatte i nærheten av deg.

Kontinuerlig innovasjon

Tradisjonen med innovasjon fortsetter – nVent har innovasjon i blodet og byr på et fruktbart miljø som fremmer kreativitet i arbeidet til alle ingeniørene våre. Sammen intensiverer vi forsknings- og utviklingsaktivitetene våre med fokus på produkter og tjenester som hjelper deg med å øke produktiviteten og redusere kostnadene.

Tre viktige utviklingsambisjoner fortsetter å vise vei for mye av forskningen og utviklingen vår. Disse ambisjonene – rask montering, optimal beskyttelse og tiltalende design – bidrar alle til at vi kan levere optimale skap som oppfyller dine eksakte krav.

Et globalt produkttilbud

Sammen har vi imponerende ressurser når det gjelder forskning og utvikling og digitaliseringsinitiativer, slik at vi kan utvikle en enda bredere, synkronisert løsningsportefølje over hele verden. Integrasjonen av Eldon i nVent HOFFMAN har gitt oss muligheten til å legge til relevante produkter fra produktutvalget til nVent HOFFMAN i det nye globale IEC-tilbudet i markeder der det er identifisert ytterligere produktbehov. 

For å gjøre det helt klart for alle at vi er ett selskap med en global produktportefølje, er alle produkter merket med navnet nVent HOFFMAN.

Produsert nær deg

En del av nVent HOFFMANs produksjonslinjer i fabrikker over hele verden er i ferd med å bli rekonfigurert og omorganisert for produksjon av Eldon-produkter. Med den globale dekningen vår er vi nå i stand til å produsere produkter med de samme spesifikasjonene i Amerika, Asia og Europa – alt med samme utmerkede kvalitet.  

Dette er gode nyheter for internasjonale maskinbyggere, globale systemintegratorer og sluttbrukere som har sentralisert ingeniørvirksomheten, men som kjøper disse produktene over hele verden. De kan nå forvente at vi skal levere det samme produktet i alle deler av verden.

Produksjon nær deg sikrer at dine spesifikasjoner blir fulgt presist, og at produktene leveres nøyaktig der du trenger dem, til riktig tid og til en konkurransedyktig pris – samtidig som transportkostnadene reduseres og logistikkarbeidet forenkles.

Fleksible og dyktige ansatte i nærheten av deg

Salgsbedriftene våre er bemannet av dyktige selgere og teknikere som snakker det lokale språket. De forstår virksomheten din og markedssituasjonen, og de arbeider for å skape et langsiktig forhold. 

Våre lokalansatte hjelper deg gjerne med prosjekter der skap skal produseres og leveres i et annet land. Hovedkontakten din for prosjektet er en av våre lokale tekniske spesialister. Han eller hun vil være i kontakt med aktuelle fabrikker i utlandet for å sikre at spesifikasjonene dine følges, og at leveransen sendes ut i tide og til riktig sted.