Veggmontert kombinasjonssett, CK01

Det nye kombinasjonssettet fra Eldon møter kundekrav om en konsekvent produktutvikling for å beholde konkurransefortrinn i et tøft marked.

Eldon lanserer et nytt veggmontert kombinasjonssett som skal sørge for at kunder får bedre fleksibilitet og flere valg enn tidligere.

Fordeler for kunden:

·     En kombinert løsning for veggmonterte skap som er testet eksternt for å garantere samsvar med IP 66.

·     Kan møte nye krav til skapdimensjoner.

·     Standard lagerført produkt, gir kunden en rask løsning.

·     Pakning med puslespillutforming kan brukes på alle veggmonterte skap, fra høyder på 300 til 1200, dybder på 150 til 400, fra ett enkelt sett.

·     Pakningen er selvklebende på den ene siden, slik at monteringen går raskt og enkelt for seg.

For å hjelpe kunder med å beholde konkurransefortrinnet i dagens tøffe marked har Eldon lansert et nytt veggmontert kombinasjonssett. Settet gir kunder en ny og lagerført løsning som er testet eksternt og garanterer samsvar med IP 66. Med dette settet er det mulig med en rekke løsninger med veggmonterte skap, inkludert sammenkoblede veggmonterte skap med dimensjoner som ikke er standard.

Det nye veggmonterte kombinasjonssettet har en pakning som er laget av EPDM. EPDM har svært gode egenskaper, og det passer i en rekke ulike miljøer, både innendørs og utendørs, men det bør ikke brukes i bransjer der pakningen utsettes for olje eller bensin. Dette kan svekke pakningen. 

Finn ut mer om CK01.

Hvis du ønsker ytterligere opplysninger, kan du gjerne kontakte oss.

Abonner på nyhetsbrevet vårt HER.