Strømskinner er nå en del av Eldons produktutvalg

Eldons ambisjon er å gjøre det så enkelt som mulig for kundene sine når de skal kjøpe skap og tilbehør fra Eldon. Eldon tilbyr nå Wöhner samleskinnesystem.

Wöhner har, akkurat som Eldon, vært i drift i over 90 år. Wöhner er en vel etablert spesialist på samleskinnesystemer til kraftdistribusjon, automasjon og kontroll teknologi og fornybar energi.

Eldon har et omfattende skaputvalg for automatisering, kontroll og strømfordeling. Dette tilbudet har nå blitt ytterligere styrket med strømskinner fra Wöhner.

Strømskinner er et godt etablert kjerneteknologi for distribusjon av elektrisk kraft i skap. Enkel og sikker montering, kompatibilitet med forskjellige komponenter og oversiktlige kompakte strukturer er noen av disse strømskinnenes viktigste fordeler.                                                                                                                         

60Classic-serien består av et bredt utvalg av samleskinner og er en standardløsning for de fleste distribusjonsløsninger med lav spenning. Denne løsningen blir brukt innen en rekke bransjer. 60Classic-samleskinnene er plassbesparende, trygge å bruke og har et nøye gjennomtenkt design.

En av produktseriene heter CrossBoard. Det er en bra løsning, UL-godkjent løsning for strømfordeling opptil 125 A. Komponentene kan monteres raskt og enkelt i basesystemet uten verktøy CrossBoard-produktene er plassbesparende og passer hovedsakelig til bruk i maskiner og fabrikker.

De viktigste fordelene med samleskinnesystemene, som Eldon kan tilby fra slutten av juni:

1

Plassbesparende størrelse;

2

Enkel og rask montering;

3

Trygg bruk;

4

Høy fleksibilitet.

Hvis du har spørsmål, ta kontakt med din Eldon-representant.