Sidepanelfeste med ny patentert holder

nVent HOFFMANs sidepaneler for gulvskap sikrer inntrengningsbeskyttelse for å sørge for at elektriske komponenter fungerer uten forstyrrelser, noe som også bidrar til å beskytte personell mot potensielle skader.

Riktig tetning skjer gjennom en ekstrudert polyuretanpakning i én del. Panelet er montert med åtte skruer. nVent HOFFMAN har satt inn en patentert holder for å skifte ut burmutrene, slik at det blir enda enklere å montere panelene. Den nye holderen gjør at et sidepanel kan festes raskere av én person. Holderne leveres montert på sidepanelene for utvalget i lakkert og rustfritt stål.

Den nye holderen settes inn i skapet gjennom sidepanelet. To spor i panelet og to stillingssperrer på holderen holder sidepanelet på plass. Når skruen er skrudd inn, utvides holderen, noe som fester sidepanelet til skapet på en sterk og pålitelig måte. Den patenterte holderutformingen gjør det enklere enn noensinne å montere et sidepanel.

Den krever ingen verktøy og sparer monteringstid. Ganske enkelt:

  • Heng sidepanelet på skaprammen;
  • Sett holderne inn i hullene på skaprammen og smett dem inn;
  • Sett inn og skyv en skrue inn i hver holder.

I tillegg tåler den nye festemetoden en belastning på opptil 1000 N, og sikrer riktig feste i omgivelser med mye vibrasjon eller jordskjelv. Den nye festemetoden er en standardfunksjon på sidepaneler av lakkert og rustfritt stål og aluminium for kombinerbare gulvskap.

Kundefordeler:

  • Redusert monteringstid;
  • Testet lastekapasitet: 1000 N;
  • Verktøyløs montering.