Rask montering med de nye monteringsprofilene CLPF

Eldon introduserer en ny monteringsprofil for gulvskapene sine. Du trenger ikke verktøy, og monteringstiden reduseres takket være spor for rask montering og to kroker som utgjør en del av profilen for å gjøre det enkelt å plassere profilen i ønsket stilling.

En sentral utviklingsambisjon for Eldon er å tilby tilbehør som er enkelt å montere, og som reduserer monteringstiden. Med de nye monteringsprofilene CLPF viser Eldon nok en gang at enkel montering er avgjørende i jobben med å forbedre effektiviteten for kundene deres.

Den nye sinkbelagte CLPF-stålprofilen kan monteres i alle retninger på skaprammer. Den kan brukes sammen med klikk på-profilen CLPK og de vertikal delingsskinnene VB. Den nye profilen kan også snus og brukes som en standard CP20/40-profil i kombinasjon med GLM 40/6-glidemutteren for å montere utstyr som må justeres i dybden. 

Den nye profilen er tilpasset skapets profiler når den monteres på skaprammen, og har to rader med hullmønstre for rammemutre.

To kroker, som er en del av profilen, gjør at profilen kan posisjoneres enkelt og nøyaktig. Profilen festes ved å rotere braketten på den andre siden av profilen og ved å legge litt press på den. Når profilen er festet, garanterer sporene for rask montering at profilen holder seg på plass, selv ved plassering av tunge gjenstander. Denne monteringsprosessen krever ingen verktøy.

CLPF-profilen er ideell for montering av tilbehør, komponenter og annet utstyr. Den er spesielt nyttig når man trenger fleksibilitet i monteringsprosessen, siden den tilbyr mange forskjellige monteringsalternativer og enkelt kan justeres.

Ikke nøl med å ta kontakt med Eldon-representanten din for å få mer informasjon.