Oppgradert kontrollskap for operatørgrensesnitt er nå tilgjengelig

Eldons kontrollskap for operatørgrensesnitt i lakkert stål, OICE, har vist seg å være svært populært. For å fortsette å oppfylle og overgå kundens forventninger har Eldon nå lansert en oppgradert versjon som er enklere å håndtere, som har bedre plass, og som gjør det mulig å montere tilbehør på en enkel måte, for eksempel montering av profiler og DIN-skinner.

Kontrollskapet for operatørgrensesnitt i lakkert stål, OICE, har et forhåndsbearbeidet hullmønster for å muliggjøre ønsket feste på en svingarm, samt en avtakbar frontplate med en beskyttelsesgrad på IP 55. Komponenter kan enkelt monteres takket være den avtakbare frontplaten og blir lett tilgjengelige gjennom en bakdør. Sidehåndtakene på skapet gjør det enkelt å flytte skapet.

Eldons utviklingsingeniører fant ut at skapet burde bli mer robust, og at det ikke var kompatibelt med profilen BPP. Andre forbedringsområder inkluderte designen og håndtakene og frontplaten i aluminium.

Det nye OCIE-skapet har en robust forsterkningsplate for å sikre at skapet holdes på plass med svingarmen, selv når tungt utstyr er montert. Nye sidehåndtak gjør det enklere å manøvrere enheten, og en ny frontplate i aluminium, uten noen skarpe kanter, forbedrer utseendet. Sveisede tapper gjør det nå enklere å montere tilbehør, som profilen BPP, som monteres på siden inni OICE, DIN-skinner, BDR og monteringsplaten BMP.

Hvis du har spørsmål, kan du ta kontakt med din Eldon-representant.