Nytt tilbehør er nå tilgjengelig for HDW-skap

Eldon introduserer nå dype innvendig profiler, DIPH, og en dørbryter, HDSW, for veggmonterte skap med hygienisk design. Ingen av de nye tilbehørene krever noen form for bearbeiding og er enkle å montere.

HDSW-dørbryteren er en smart, fleksibel løsning for montering av lys og annet utstyr inne i veggmonterte HD-skap fra Eldon. DIPH-profilen er videreutviklet fra den vellykkede DIP-profilen, og  er tilpasset HDW-skap.

DIPH leveres med et 25 mm hullmønster for montering av et bredt utvalg av komponenter, for eksempel lys og temperaturkontrollutstyr. Klikk på-profilen CLPK og CLPF-monteringsprofilene kan også brukes i kombinasjon med de nye dype profilene, DIPH.

Både HDSW og DIPH kan bestilles som standard tilbehør. Ingen bearbeiding er nødvendig for å gjøre disse tilbehørene klare til montering, dermed ingen risiko for å påvirke beskyttelsesgraden til skapet. Eldons ambisjon er å bidra til å gjøre monteringen rask og enkel: Dørbryteren er montert i posisjon med dørhengselpinnen, og den dype innvendige profilen festes med bare én skrue.

1

DIPH gjør det mulig å montere et bredt utvalg av tilbehør, mens HDSW gjør det mulig å styre lys og annet utstyr når døren åpnes og lukkes;

2

Begge tilbehørene er utformet for å redusere monteringstiden med enkel montering;

3

Ingen bearbeiding er nødvendig, noe som betyr at beskyttelsesgraden til skapet opprettholdes.

Hvis du har spørsmål, ta kontakt med din Eldon-representant.