Nytt skaplys -Ytterligere oppgradering av produktserien med skaplys

Eldon fortsetter gradvis å introdusere oppgraderte skaplys EL lampen er den neste som blir utgitt etter den nye TL-serien, og dette er den første lampen som er utviklet og skreddersydd for Eldons industriskap.

Den nye lampen er oppdatert til en LED-versjon med høyere lysstyrke. Med den integrerte hurtigfestingsfunksjonen kan den monteres hvor som helst i det 25 mm hullmønsteret på profilene i Eldons skap. Ingen bearbeiding er nødvendig, og lampen er enkel å montere, noe som reduserer monteringstiden. Lampen kan også festes til skapet med skruer eller magneter.

Alle tilkoblinger til lampen er utformet for å gjøre tilkoblingen rask og enkel. Tilkoblingen til innmaten, gjennomkablingen og dørbryteren er basert på et «plug-and-play» system.

Det finnes mange forskjellige versjoner: Versjonen med integrert bevegelsesdetektor fjerner behovet for å installere en ekstern dørbryter. Versjoner med integrerte kontakter gjør det mulig å koble til flere enheter ved behov i forbindelse med vedlikehold.

Den nye lampen kan brukes i alle Eldons skap og er tilgjengelig for en driftsspenning på 220–240 V, (AC), 50/60 Hz. Modeller for 24 V (DC) er også tilgjengelig. Den nye lampen er tilgjengelig med flere forskjellige lumen.

Noen av fordelene ved den nye lampen:

1

Montering uten verktøy;

2

Fleksibel montering;

3

Enkel tilkobling;

4

Energieffektiv.

Hvis du har spørsmål, ta kontakt med din Eldon-representant.