Nytt filtermattemateriale, samme nivå av beskyttelse

Forskjellige råmaterialer brukes nå for filtermattene i filtervifter fra Eldon. Viftene har imidlertid den samme IP54-beskyttelsen og filterklassifiseringen G4. Dermed har de viktige elektroniske komponentene i bruksområdene dine det samme nivået av beskyttelse mot forurensning og vann.

Endringen i filtermattemateriale skyldes justeringer som leverandørene har gjort, og som også påvirker andre produsenter. For Eldon var endringen en mulighet til å undersøke alle nåværende fjerde generasjon filtervifter med tanke på IP-beskyttelse og luftgjennomstrømning.

Økt filtertetthet

Ettersom de nye råfibrene er tynnere og har en jevnere overflate, var det nødvendig å øke tettheten for å kunne oppnå samme filterklasse, G4. Resultatet er at de nye filtermattene føles annerledes og har en litt annen overflate.

Når det gjelder kjølekapasiteten, er avvikene i kjølekapasitet, sammenlignet med den gamle statusen til filtermattene, innenfor toleransegrensene. Selv om viftens arbeidssyklus kanskje er noe forlenget ved de samme kjølekravene.

Hvis du fremdeles bruker våre tredje eller andre generasjon filtervifter, er testet materiale også brukt. Dermed er beskyttelsen av komponentene også garantert i disse situasjonene.

Hvis du har spørsmål, kan du kontakte Eldon-representanten din.