Nye skilleplater for kombinerbare skap

En ny serie med skilleplater, SPDS, for kombinerbare gulvskap i rustfritt stål og aluminiumsskap har nå blitt lansert. En skilleplate skiller sammenkoblede skap fra hverandre samtidig som IP-klassifiseringen opprettholdes og skaper individuelle områder for komponenter som skal monteres.Et skap kan adskilles med SPDS-plater og dermed skape individuelle rom til komponenter som skal monteres. Disse områdene er ofte brukt til å gruppere komponenttyper, for eksempel kraft i én del og styreenheter i en annen. Disse rommene kan også brukes når noen komponenter er mer sensitive for temperatur enn andre, noe som gir bedre kontroll på skapets klimasystem. 

SPDS-platene monteres enkelt i kombinasjon med sammenkoblingsbrakettene CCM og CCI og sørger for at IP klassifiseringen for sammenkoblede konfigurasjoner opprettholdes. Kombinert med pakning, SPDG, kan en beskyttelsesgrad på IP 43 opprettholdes mellom.de adskilte rommene.

Den nye SPDS-serien har blitt utviklet basert på samme designkriterier som SPD-serien, noe som betyr at platene kan monteres mellom to sammenkoblede gulvskap for å skape et skille mellom innmaten i dem. Den nye serien, i kombinasjon med den eksisterende SPD-serien, er kompatibel med hele utvalget av kombinerbare gulvskap i lakkert stål, rustfritt stål eller aluminium.

For å oppsummere har de nye skilleplatene, SPDS, flere fordeler: 

  • kompatible med kombinerbare gulvskap i rustfritt stål og aluminium;
  • opptil IP43-klassifisering mellom de adskilte indre rommene;
  • optimalisering av klimakontroll;
  • kompatible med standard sammenkoblingsbraketter. 

De nye skilleplatene er tilgjengelige fra 1. desember som et standardtilbehør og er kompatible med skapseriene MCSS, MCDS og ECOM. 

Hvis du har spørsmål, kan du ta kontakt med din Eldon-representant.