Nye innvendige ADI/ADIS-dører gir økt brukersikkerhet

Eldons nye ADI/ADIS-serie med innvendige dører til veggmonterte skap har fått en ny utforming for å være i samsvar med IP2XC i henhold til IEC 60529.

Ekstra plass til kontrollutstyr

I kombinasjon med en gjennomsiktig dør kan de innvendige ADI/ADIS-dørene brukes til å montere kontroll- og målingsutstyr og til å romme trykknapper, lys og brytere. Dette gir enkel tilgang til disse komponentene, samtidig som det beskytter operatører mot farlig innvendig utstyr. 

Økt sikkerhet

De innvendige ADI/ADIS-dørene øker sikkerheten ved å begrense tilgangen til farlig innvendig utstyr når frontdøren på skapet åpnes for å operere kontrollene og annet utstyr som er installert i den innvendige døren.

De nye dørene er i samsvar med IP2XC i henhold til IEC 60529. IP2XC betyr at de beskytter mot farlige deler med en diameter på 12 mm og en lengde på 80 mm. De beskytter også mot verktøy med en diameter på 2,5 mm og en lengde på 100 mm.

Fordeler for kunden

• Ekstra monteringsplass til kontroller osv. samt begrenset tilgang til innvendige komponenter.

• Økt beskyttelse mot farlige deler.

De beskytter operatører i større grad ved å begrense tilgangen til farlige innvendige komponenter og har ekstra monteringsplass til kontrollutstyr.

Eldons produktledelse fortsetter å svare på tilbakemeldinger fra kunder ved å fokusere på å utvikle nye produkter og forbedre eksisterende produkter. Den nye ADI/ADIS-serien med innvendige dører til veggmonterte skap i lakkert og rustfritt stål er et godt eksempel på dette. 

Finn ut mer om ADI/ADIS-dører