Ny AGC-pakning forenkler sammenkobling av skap

Vi har som mål å levere det bredeste utvalget av produkter av høyeste kvalitet og til de mest konkurransedyktige prisene. For å kunne innfri dette målet ser vi svært nøye på alle detaljene i det vi tilbyr, og tar dette svært alvorlig. Alt tilbehør fra Eldon er en svært viktig del av hele skapløsningen som vi leverer til kundene våre.

Som en del av målsettingen om å levere bedre funksjonalitet har Eldon modifisert pakningene for sammenkobling av skap. Den nye enkeltstående AGC-pakningen gjør monteringen enklere og mindre tidkrevende, samtidig som sammenkoblingen er like holdbar.

AGC-pakningen passer perfekt til hele Eldon-serien med veggmonterte skap og er en rask og effektiv løsning for prosjekter der det er nødvendig å montere sammen skap gjennom flensplateåpningene. Den nye pakningen garanterer også for skapenes IP-grad, noe som sikrer at produktet er solid og holdbart.

Den nye produktforbedringen gjør det også enklere for en operatør å plassere den ene pakningen riktig, raskt og effektivt i stedet for å måtte bruke tid på å tilpasse to pakninger til hverandre. Alt nødvendig festemateriale følger med.