Nå er kombinerbare gulvskap med IP 66-klassifisering tilgjengelige

En ny serie med IP 66-klassifiserte kombinerbare gulvskap i lakkert og rustfritt stål har nå blitt en del av Eldon’s omfattende portefølje med gulvskap. Den nye serien har en høyere beskyttelsesgrad.

Dette oppnås ved å bruke en ny bunnplate med en injisert polyuretanpakning som sikrer at skapet er maksimalt forseglet på undersiden. Den har også en ny pakning med puslespillutforming som kan brukes til sammenkoblede konfigurasjoner.

Den høye beskyttelsesgraden er en fordel hvis skapet skal monteres i røffe omgivelser, siden det bidrar til en forlenget levetid for både utstyret og de installerte komponentene. Det bidrar også til å redusere vedlikeholdskostnadene.

Den nye skapserien har en ny pakningsplate med puslespillutforming, som den nødvendige pakningen presses ut av for å overholde IP 66-klassifiseringen i sammenkoblede konfigurasjoner. Kostnadene reduseres ved at én plate tilbys for alle skapdimensjoner. Pakningen med puslespillutforming brukes sammen med Eldon’s CCI- og CCM-sammenkoblingsbraketter.

Den nye seriens profilsystem er identisk med den kombinerbare standardserien, noe som gjør den fullstendig kompatibel med de kombinerbare gulvskapenes tilbehørsserie.

For å oppsummere har den nye IP 66-klassifiserte serien med kombinerbare gulvskap flere fordeler:

  • Høy beskyttelsesgrad
    En ny bunnplate med en injisert polyuretanpakning sikrer at skapet er maksimalt forseglet på undersiden, og den nye pakningen med puslespillutforming gir mulighet for sammenkoblede konfigurasjoner som overholder IP 66-klassifiseringen.

  • Full tilbehørskompatibilitet
    Den nye IP 66-klassifiserte seriens profilsystem er identisk med den kombinerbare standardserien, noe som gjør den fullstendig kompatibel med de kombinerbare gulvskapenes tilbehørsserie.

  • Montering uten verktøy
    Sammenkoblinger kan monteres raskt uten behov for verktøy.


Hvis du har spørsmål, ta kontakt med din Eldon-representant.