Mer jordingstilbehør tilgjengelig

Uønskede kortslutninger i en automatisering eller et bryterskap kan ikke helt unngås, til tross for grundig elektrisk ingeniørarbeide.

Eldon har nå utvidet produktutvalget sitt med ekstra jordingstilbehør for både logistikk-, automatiserings- og kontrollenheter. Det nye tilbehøret er fullstendig kompatibelt med Eldon-skap.

Utstyr som kan forårsake kortslutning, må ha riktig beskyttelse for å kunne håndtere en kortslutning som oppstår ved en feil, uten å sette sikkerheten i fare. 

Produsenter av bryteranlegg må alltid påse at jordingskretsen tåler den maksimale termiske og dynamiske belastningen som forekommer på installasjonsstedet.

Den utvidede serien med tilbehør inkluderer nye PE-samleskinner, isolatorer, jordingsforankringspunkter og et komplett utvalg av kobbersamleskinner som er utformet og testet for Eldon-skap. 

Her er noen av fordelene med den nye serien med jordingstilbehør:

1

Utviklet for Eldon-skap;

2

tTestede løsninger;

3

Stort utvalg av PE-tilbehør.

Relevante data for det nye tilbehøret med testresultater finner du på Eldons nettsider. Den tilgjengelige Informasjonen vil muliggjøre rask og pålitelig implementering av eventuelle justeringer under prosjektplanleggingen.

Hvis du har spørsmål, ta kontakt med din Eldon-representant.