Helt nye veggmonterte skap med hygienisk design er nå tilgjengelige

Eldon har utviklet en helt ny serie med veggmonterte skap med hygienisk design. Serien er utformet for kunder i næringsmiddel- og legemiddelbransjen, samt til bruk i andre sanitærmiljøer som krever høy grad av renslighet. Den nye serien overholder de strenge helse- og sikkerhetskravene i disse bransjene.Serien gjør det mulig å utføre en nøye, rask og enkel rengjøring, selv med høyt trykk og temperert vann.
 

Serien med veggmonterte skap med hygienisk design, HDW, består av skap med høy beskyttelsesgrad og jevne overflater uten mellomrom. Skapene har selvdrenerende, jevne overflater, et skrånende tak på 30° med et 30 mm fremspring, spesielle HD-låser og skjulte dørhengsler. Skaphusene og dørene er laget i AISI 304 rustfritt stål.

Riktig tetning oppnås med en avtakbar blå silikonpakning, som er motstandsdyktig mot sterke rengjøringsmidler. Et sett av spesifikke HD-tilbehør er tilgjengelig, inkludert kabelgjennomføringer, braketter til veggmontering og justerbare føtter. HDW-serien er sertifisert for inntrengingsbeskyttelse IP 66/69/69K som gjør det mulig å bruke høyt trykk og temperert vann under rengjøring.

IP 69 er for testing av skap som angitt i IEC 60529, mens IP 69 K fra ISO 20653 har blitt brukt på vanlig måte, selv om det siste er ment for testing av utstyr installert i kjøretøy. IP 69 og 69K er veldig like og dreier seg om å sjekke at utstyr kan tåle å bli rengjort med høytrykksvaskere.

Skapserien overholder høye krav til renslighet og minimerer hygienerisikoen med en selvdrenerende jevn overflate og design uten mellomrom. Takket være selvdrenerende overflater i de nye skapene kan rengjøringstiden reduseres, noe som gir tidsbesparelser for vedlikeholdspersonell. Komponentfeil og unødvendig nedetid unngås siden vann og støv ikke kan trenge inn i skapet, selv under rengjøring med høy trykk og temperert vann.

For å oppsummere, den nye veggmonterte skapserien med hygienisk design, HDW, gir mange fordeler i miljøer som stiller høye krav til renslighet:

1

Rengjøring går raskt og enkelt

2

Høyt trykk og temperert vann kan brukes

3

Utstyr og komponenter er godt beskyttet mot vann og støv

 

Hvis du har spørsmål, kan du ta kontakt med din Eldon-representant.