Eldon lanserer kraftigere sidepaneler som også reduserer monteringstid

Eldon har lansert en ny serie med sidepaneler i lakkert stål og rustfritt stål som gir større stivhet, reduserer monteringstiden og gjør det mulig for én person å utføre monteringen.

KUNDEFORDELER:

-       redusert monteringstid for kunden

-       mer solid utforming av sidepanel

-       forbedret kvalitet

-       montering kan utføres av én person

Eldons nyeste serie av sidepaneler i lakkert stål og rustfritt stål er utformet med større stivhet som gjør dem mer solide, monteringstiden for kunden er også redusert, og det er mulig for én person å utføre monteringen.

De nye panelene gjenspeiler Eldons bortimot 95 år lange erfaring med å produsere det aller siste innen skap, og panelene er beregnet på bruk sammen med kombinerbare skap for sammenkobling eller med ett enkelt skap. Vanlige bruksområder omfatter automasjon og kontroll og strømfordelingssystemer, der det er nødvendig å montere flere skap etter hverandre.

Den forbedrede styrken til de nyeste sidepanelene skyldes en nyskapende S-bøy samt økt materialtykkelse. Eldons kunder drar også fordel av en ny hengende design som gjør det mulig å henge sidepanelene fra skapet ved hjelp av en unik bøy på toppen av sidepanelet, noe som gjør monteringen betydelig enklere sammenlignet med tidligere design.

Vær oppmerksom på at Eldon tar i bruk FIFO-prosedyren (first in, first out) på disse sidepanelene. Dette betyr at kundene begynner å motta den nye sidepaneldesignen når den gamle versjonen ikke lenger er på lager.  Delenummeret blir imidlertid ikke endret.