Eldon introduserer braketter for rask sammenkobling og monterinsplater

Eldons nyeste serie med braketter for rask sammenkobling og monteringsplater innebærer at monteringen går raskere for panelbyggere, og de får dermed et konkurransefortrinn gjennom forenklede monteringsløsninger.

Kundefordeler

  • redusert monteringstid
  • montering uten verktøy
  • montering kan utføres av én person

Eldon har lansert nyskapende sammenkoblingsbraketter og monteringsplatebraketter for gulvskap. De trenger ikke monteringsverktøy og kan monteres av én person. Eldons nyeste braketter gjenspeiler Eldons forståelse av at panelbyggere har behov for raskere montering som et konkurransefortrinn.

Den nye CCI-braketten for sammenkobling og MPA-braketten for monteringsplate tar brukervennlighet og rask montering opp på et nytt nivå. De nye brakettene har også blitt grundig testet for å sikre at de innfrir de strengeste standardene når det gjelder laste-og løftekapasitet.

CCI - BRAKETTER FOR SAMMENKOBLIN

 

Eldons nye interne sammenkoblingsbraketter for kombinerbare skap leveres nå med forhåndsmonterte spor for rask montering. Den viktigste fordelen for panelbyggerkunder er at de nå kan implementere løsninger med sammenkoblede skap mye raskere enn før. Dette skyldes festemetoden uten verktøy i tillegg til at sammenkoblingsbraketten har færre festepunkter.

Lanseringsdato for tilbehør: 15. juni 2016

MPA - MONTERINGSPLATEBRAKETTER


De nye MPA-monteringplatebrakettene leveres også med forhåndsmonterte spor for rask montering, noe som betyr at kundene kan montere dem inni skapene raskere enn noen gang før. Monteringsplatebrakettene har også en ny festebrakett som holder monteringsplaten på plass før den er helt montert på skapet.

Dette innebærer at monteringsplaten kan monteres av én person, noe som reduserer kostnadene for panelbyggere. De nye brakettene for monteringsplate er inkludert som standard i seriene med gulvskap i lakkert stål og rustfritt stål fra lanseringsdatoen til det nye låsesystemet.

Lanseringsdato for tilbehør: 15. juni 2016            

Eldon Logistics vil ta i bruk en prosedyre for lagerrotasjon for å sikre at alle de eldre versjonene av lagerført tilbehør leveres først til kundene.  Vær oppmerksom på at delenumrene ikke blir endret.

Berørt tilbehør:

Delenummer Beskrivelse
MPA04 Braketter for tettsittende feste av monteringsplate
MPA06 Dybdejusterbare braketter for monteringsplate
CCI06 Interne sammenkoblingsbraketter

Merknad: De nye brakettene for monteringsplate leveres med skap som har det nyeste låsesystemet, hvis monteringsplaten er inkludert.