Utvidet MKS- og MKD-serie

Enkel konstruksjon og montering er to av Eldons sentrale fokusområder. Et nylig eksempel er videreutviklingen av de populære gulvstående stålskapene med enkelt- og dobbeltdører i seriene MKS og MKD.

Flere standarddimensjoner er lagt til, Eldons kombinasjonsbare gulvstående tilbehør er fullt kompatible med MKS og MKD-serien, noe som gjør det mulig å konstruere og bygge nesten alle typer innendørsløsninger.

Eldons kompakte skap har en fire ganger falset og sømsveiset ramme og er godt egnet til automatiserings- og kontroll-løsninger i boliger eller til integrering i større prosess systemer eller maskiner. MKD-versjonen med dobbeltdør er spesielt nyttig i applikasjoner med begrenset plass, hvor en enkeltdør tar opp for mye plass i fronten av skapet når døren åpnes. 

Mange forskjellige størrelser gjør det enklere å konstruere en løsning som oppfyller kravene og fjerner behovet for produksjonsspesifikke versjoner, noe som også reduserer kostnadene. Det at tilbehøret til de kompakte seriene er fullstendig kompatibelt med Eldons kombinerbare gulvstående skap, bidrar også til å gjøre konstruksjonen av den faktiske løsningen enklere og mer kostnadseffektiv. For distributører gjør dette lagerbeholdningen enklere og billigere. Med profiler integrert i skapdesignet fjernes behovet for dedikert tilbehør, dette bidrar også til en enklere konstruksjon og kostnadsbesparelser.

Eldon har ikke bare jobbet med å forenkle konstruksjonen av en løsning: Enkel montering og tilgang til komponentene er også viktig. MKS- og MKD-skapene har avtakbare topp-, bak- og bunnplater, noe som gir enkel tilgang ved montering av komponenter. Bearbeidingen blir også enklere, og monteringstiden kan reduseres. Den høye beskyttelsesgraden opprettholdes til tross for de avtakbare delene.

Eldons kompakte skap er ofte brukt i systemer eller på maskiner i miljø som krever ulike sertifiseringer. MKS- og MKD-seriene er blant annet sertifisert for CSA, Lloyd's Register, CE, GOST, KEMA KEUR og cULus Listed.

For å oppsummere så gir det gode utvalget av kompakte gulvstående skap flere fordeler:

  • stort utvalg av størrelser
  • tilbehør som samsvarer med Eldons kombinerbare skap
  • integrerte bakprofiler
  • avtakbarbare topp- bak- og bunnplater
  • omfattende utvalg av sertifiseringer

Har du spørsmål, ta kontakt med din Eldon-representant.