180º hengsler er nå tilgjengelige i nye materialer for krevende miljøer

Eldon lanserer nye 180º hengsler for veggmonterte skap, i Zamak og rustfritt stål av typen AISI 316, som er perfekte for krevende miljøer.

Hovedgrunnen til å bruke 180º hengsler er å gi fullstendig tilgang til innsiden av skapet uten at døren er til hinder for vedlikeholdspersonale.

De nye 180º hengslene for veggmonterte skap, som er tilgjengelige i Zamak (MMH) og rustfritt stål av typen AISI 316 (MMHS), er nok et eksempel på Eldons ambisjon om å produsere og levere nyskapende produkter og tilbehør.

Skapdøren kan åpnes helt på grunn av hengslene som kan svinges 180º, noe som gir enkel tilgang for vedlikeholdspersonale. Dette er spesielt gunstig i situasjoner der vanskelige forhold gjør det utfordrende å jobbe inne i skapene.

Det å erstatte 130º hengsler, som leveres med standardserien av veggmonterte skap i lakkert stål og rustfritt stål, med 180º hengsler, krever ingen ytterligere bearbeiding og er svært enkelt.

Disse nye hengslene er godt egnet for krevende miljøer, for eksempel maritime bruksområder, blant annet om bord på skip, takket være de nye materialene som brukes. De nye hengslene er også stivere, noe som gir god støtte for tungt utstyr som monteres på skapdøren.

For å få en bedre forståelse av funksjonaliteten kan du se videoen med animerte monteringsinstruksjoner.

Ikke nøl med å ta kontakt med Eldon-representanten din for å få mer informasjon.