nVent HOFFMANs klimaanlegg til ekstreme miljøer

Serien av klimaanlegg for ekstreme miljøer fra nVent HOFFMAN er den første i bransjen som tilbyr en mer holdbar, pålitelig og langvarig løsning for å oppnå fullstendig beskyttelse av viktige regulatorer og utstyr i de mest krevende miljøer.

Utvalget av klimaanlegg til ekstreme miljøer er de eneste klimaanleggene med sertifiseringer som overholder de strenge UL Type 4X-, IEC IP66- og IP69-standardene. De kan opprettholde den optimale nedkjølingsytelsen over lengre tid til bruk i vann, avløpsvann, olje og gass, offshore/kyst, petrokjemisk industri, legemiddelindustri, gruvedrift og andre ekstreme miljøer. Klimaanleggene til ekstreme miljøer gir også den høyeste beskyttelsen som er tilgjengelig mot inntrengning av vann og partikler, med IEC IP66- og IP69-klassifiseringer.

Reduser nedetid og kostnader

Klimaanleggene til ekstreme miljøer er spesialutformet for holdbarhet og ytelse, og har en FDA-godkjent neoprenpakning, et helt skrånet deksel for å redusere oppsamling av væske og bakterievekst, og komponenter i rustfritt stål. Alt dette bidrar til å redusere nedetid og erstatningskostnader. 

De bransjeledende løsningene er rengjøringsklare uten behov for ekstra beskyttelse, med forsegling som takler opptil 20 cm vann i vakuum. 

Klimaanleggene til ekstreme miljøer er tilgjengelige i flere modeller. Alle har førsteklasses funksjoner for enklere dimensjonering. Klimaanleggene til ekstreme miljøer kan kombineres med skap som overholder UL Type 4X-, IEC IP66- og IP69-standardene.

De støttes også av en førsteklasses ettermarkedstjeneste, et regionalt lager av reservedeler og konkurransedyktige garantier.

Tilgjengelig nå

Hvis du vil finne ut mer om nVent HOFFMANs klimaanlegg til ekstreme miljøer gå til Kobling til produktside

Ta kontakt med nærmeste nVent HOFFMAN-salgsrepresentant med eventuelle spørsmål. Takk for støtten!