Vi slår oss sammen for å styrke innovasjonen

Tradisjonen med innovasjon fortsetter – nVent har innovasjon i blodet, og byr på et fruktbart miljø som vil fremme kreativitet i arbeidet til alle våre ansatte.

Vi mener at innovasjon handler om mer enn nye produkter – vi ønsker å løse kundeproblemer, bidra til økt produktivitet og forbedre sikkerheten og påliteligheten til produktene våre som brukes i krevende miljøer. Ambisjonen vår er å utvikle nye løsninger enda raskere for å øke produktiviteten og gi optimal beskyttelse.
 
Nå har vi et utvidet produkttilbud, som omfatter utvalget av IEC-skap fra Eldon, samt tilleggsprodukter fra nVent HOFFMAN. Eldon-skap og -tilbehør er nå nVent HOFFMANs største IEC-tilbud.
 
Her er noen eksempler på nye produkter og oppgraderinger i den utvidede serien. Hvis du ønsker detaljert informasjon om de siste innovasjonene våre, kan du se Innovasjons-brosjyren vår.
Den kan lastes ned her.

Det kombinerbare skapet er flaggskipproduktet vårt, og vi tilfører nye funksjoner for panelbyggere og sluttbrukere:

 • Ny patentert holder for sidepaneler i serien med gulvskap
  Gjør hele monteringsprosessen enklere, og reduserer monteringstiden. Sidepanelene leveres med forhåndsmonterte holdere. Du trenger ingen mutre og verktøy, noe som reduserer monteringstiden til sekunder.

 • Kombinerbare gulvskap med IP66-klassifisering
  Den nye versjonen er tilgjengelig i lakkert stål og rustfritt stål, og har et høyere beskyttelsesnivå for komponenter som oppbevares. Det bidrar til å redusere vedlikeholdskostnadene når skapet installeres i krevende omgivelser.

 • Nytt utendørs kombinerbart gulvskap
  Utstyrt med en rustfri stålramme og doble aluminiumsvegger. Det kombinerbare designet gir stor fleksibilitet til løsningen, slik at enhetene kan bygges inn i en rekke forskjellige dimensjoner.

 • Ny ytre monteringsprofil, CLPK
  Hver profil har kroker på den ene siden som holder profilen i ønsket stilling mens den andre siden festes. Dette gjør monteringen enkel. Den nye profilen kopierer standard hullmønster på et ytre monteringsnivå, slik at bredden utvides med 25 mm.

 • Nye braketter for monteringsplate, MPA04R
  Med disse brakettene kan monteringsplaten monteres fra baksiden av skapet. Dette er noen ganger en fordel, spesielt når monteringsplaten er tungt lastet, noe som gjør det enklere å bruke kran. Hvis du monterer monteringsplaten fra baksiden i stedet for fra fronten, kan du legge til en ekstra dybde på 20 mm.

Nytt tilbehør

Vi har også oppgradert mange av tilbehørene våre. Her er noen eksempler:

 • LED-lys, EL
  Det første lyset som er spesielt designet for skapene våre. Gir rask og verktøyfri montering med hurtigfestesystemet. Tilkobling er enkelt pga. et plug-and-play-system. Det samme produktet kan brukes til spenninger fra 100–240, multispenning.

 • Utvidet serie av jordingstilbehør
  Den utvidede serien med tilbehør inkluderer nye PE-samleskinner, isolatorer, jordingsforankringspunkter og et komplett utvalg av kobbersamleskinner som er utformet og testet for Eldon-skap (nå nVent HOFFMAN). I tillegg til data som gjør det enkelt å konstruere og designe pålitelige jordingstilkoblinger på planleggingsstadiet. Ta en titt på rapporten vår med de enestående verdiene våre for jordingsytelse.

 • Nytt låsesystem for sammenkoblede skapkonfigurasjoner
  Det nye designet reduserer monteringstiden, gir en jevnere låsefunksjon og forbedrer styrken til mekanismen ved hjelp av nye L-formede låsestenger, FMB. Låsesystemet er lansert sammen med MCF-serien av oppgraderte flensmonterte gulvskap, og gir høy inntrengningsbeskyttelse og samme brukervennlige låsesystem som på MCS-serien.

Utvidet produktportefølje

Nå har porteføljen vår for kunder i Europa blitt enda mer omfattende med en kombinasjon av nVent HOFFMAN og Eldon.

 • IECEx- og ATEX-skap
  IECEx- og ATEX-skap er designet for å gi forbedret beskyttelse på farlige steder, for eksempel i petroleumsindustrien og med kjemisk behandling. ZONEX-skap er utformet og sertifisert for å oppfylle ATEX-direktiv 94/9/EC, samt IECEx-standarder for økt sikkerhet i oppbevaring av elektriske komponenter i sone 1- og sone 2-bruksområder. De er tilgjengelige i både rustfritt stål og plast. Disse løsningene er ideelle for globale OEM-er og systemintegratorer som tilbyr automatiseringsløsninger i prosessindustrien.

 • Klimakontroll
  nVent er et globalt ledende selskap innen løsninger for klimakontroll. Med tusenvis av kunder og bruksområder i hele verden henvender kundene seg til nVent HOFFMAN for å få den beste løsningen for sitt bruksområde. Produktporteføljen ble designet for å dekke ulike behov, fra bilbransjen til krevende miljøer innen olje og gass og telekommunikasjon.
   
  Kunder i mange bransjer benytter seg av utvalget vårt av produkter for å opprettholde riktig temperatur og fuktighet i elektriske skap. Kjøleenheten med slank passform har tre monteringsalternativer: på utsiden av skapet, delvis innfelt eller helt innfelt. Klimaanlegget med slank passform er spesielt designet for å oppfylle kravene til industrielle kunder over hele verden, og gjør det enkelt å utføre automatisert kjøling for systemdesignere og driftsvedlikeholdsteam.
   
  Kompakte utendørsenheter i T-serien utstyrt med en pålitelig mekanisk termostat og kompressorvarmer, som gjør det mulig å bruke enheten i temperaturer
  fra -40 til +55 °C.
   
  Den termoelektriske kjøleren er et nytt, svært pålitelig kjølesystem som fungerer med likestrøm som effektivt reduserer fuktigheten inni skapet.

 • Automasjonsløsning for bearbeiding av skap
  Arbeidskrevende panelbyggingsoperasjoner kan automatiseres med nVent HOFFMANs omfattende automasjonsløsning for bearbeiding av panel/skap, som nå er tilgjengelig via det europeiske salgsnettverket.
   
  ModCenter gjøre at brukeren kan borre, tappe og drille komplekse hull og utskjæringer i skap på bare noen minutter. NC-Cut brukes til å klargjøre kabelkanalene og DIN-skinner. Ledningsbearbeidingsmaskinen gir riktig ledning, kuttet til nøyaktig lengde, akkurat når det er behov for det.
   
  Ledningsbearbeidingsmaskinen leveres med smart programvare for å betjene maskinene eller grensesnittet med ledende CAD- og CAE-programmer. Det tilpassede ledningsopplegget visualiserer ledningsnettet ved å levere kilde og mål i tillegg til ruting i panelet.
   
  For alle som bygger paneler, gir disse maskinene høyere produktivitet med forbedret sikkerhet for føreren. Det gir også høyere kvalitet med så å si ingen feil og større fleksibilitet. Kostnadene er mye lavere, med en besparelse på opptil 80 %.