Eldon på USA-turné

Eldons kassebil har vist seg å være en messestand på hjul. Bilen skal presentere Eldons utvalg av skap og tilbehør til distributører av elektrisk utstyr og grossister over hele USA..

Den spesialinnredede kassebilen Freightliner Sprinter inneholder en rekke gulvskap på den ene siden og Eldons prisbelønte veggmonterte skap på den andre – i alt seksten ulike skapserier inne i bilen. Det gir potensielle kunder en sjanse til å se skap i lakkert stålskap, rustfritt stål, glassfiber- og polykarbon samt en mengde tilbehør, blant annet kjøle- og lysmoduler, vifter og 3D-monteringssett. Kassebilen er også godt forsynt med Eldons USA-kataloger og produktark.

"Denne kassebilen ligner en messestand på hjul", sier utviklingssjefen for GIE, Nathan Waters. "Den gir potensielle kunder muligheten til å få et førstehåndsinntrykk av kvaliteten og funksjonene til Eldons produkter og stille spørsmål til de velinformerte representantene for bedriften." 

Responsen fra distributørene har ikke latt vente på seg. Mange firmaer er svært imponerte over Eldons store utvalg av skap, både når det gjelder materialer og mål. De vi har besøkt etter at de har sett Eldons produktsortiment, har vært imponerte", fortsetter Waters. "De liker produktenes overlegne kvalitet, og de liker de konkurransedyktige prisene."

Så langt har Eldons messestand på hjul besøkt North Carolina, South Carolina, Georgia, Alabama, Florida og Tennessee. Neste uke setter GIE-teamet kursen vestover, med planlagte stopp i Mississippi, Texas, Louisiana, Arkansas og Oklahoma. Hvis du har lyst til å se Eldons produktsortiment med dine egne øyne, kan du kontakte GIE og la dem planlegge et besøk fra Eldons omreisende utstillingslokale.