Eldons tekniske seminarer i India ble en stor suksess

I begynnelsen av 2012 arrangerte Eldon flere særdeles vellykkede seminarer i byene Mumbai, Pune og Ahmedabad i det vestlige sentrale India.

Arrangementene ble besøkt av en mengde potensielle indiske kunder, blant annet produsenter av originalutstyr, panelbyggere, systemintegratorer, ingeniørfirmaer og sluttbrukere. Lokale forhandlere fra hvert enkelt sted var også til stede for å hjelpe med gjennomføringen av arrangementene, viste frem varer de hadde på lager, og traff potensielle kunder.

Eldon International ble representert av sjefen for produktadministrasjon, David Ramos, og Julian de la Cuesta, Eldons viseadministrerende direktør for salg og markedsføring. Mitul Shukla, salgssjef i India og Deepak Gupta, daglig leder for Eldon CS, var også til stede og hadde møter med kunder.

De tekniske seminarene omfattet en kort presentasjon av Eldon for det indiske markedet. Indiske fagfolk fra elektrobransjen fikk høre om historikken, den globale rekkevidden og den generelle styrken til den store, multinasjonale skapprodusenten.

"Et av hovedpoengene vi understreket, er i hvilken grad Eldon satser på det indiske skapmarkedet", sier David Ramos. "Vi avsetter betydelige ressurser til de store forretningsmulighetene vi ser på det indiske subkontinentet. Eldon har en langsiktig plan for vekst i India."

Etter presentasjonen av Eldon som bedrift, ble noen av firmaets bestselgende produkter demonstrert, blant annet Multi-Mount veggmontert skap, Multi-Flex gulvskap og skap i rustfritt stål, inkludert den populære ASR-serien og løsninger for klimakontroll, koblingsbokser og tilbehør.

"At deltakerne fikk muligheten til ikke bare å se kvaliteten på Eldons skap og tilbehør med egne øyne, men også å få høre om bedriftens verdensomspennende suksess, bidro til å gi dem en bedre forståelse av hvor solid vårt produkttilbud og firmaets internasjonale rekkevidde er", sier Julian de la Cuesta. "Eldons komplette 400-siders katalog og porteføljen av internasjonale bransjesertifikater – godkjenningene CE, IP-grad og UL – gjorde det klart at vi er et firma som har mye å fare med."

Representanter fra noen av Indias raskest voksende firmaer deltok. Deltakerne fikk også servert en middagsbuffet etter hver presentasjon, der de hadde mulighet til å snakke videre om Eldons skap og firmaets innpass på det indiske markedet, med både Eldons lederteam og lokale forhandlere.