25.02.2010

Skap fra Eldon til selvstabiliserende marine plattformer

Skapene fra Eldon fortsetter å opparbeide seg et godt renommé i tøffe omgivelser til havs. Den nederlandske bedriften Ampelmann henvendte seg nylig til Eldon da de besluttet å oppgradere de elektriske skapene av marin kvalitet som leverer strøm til deres selvstabiliserende offshoreplattformer.

Ampelmann ble grunnlagt i 2007 med utspring i Delft University of Technology. De er en høyteknologisk offshorebedrift som satser på utvikling, bygging, leasing og salg av offshore-tilgangsløsninger.

???Bedriften henvendte seg til Eldon, som en av verdens ledende leverandører av elektriske skap, både for veiledning da de skulle velge og bestemme utformingen av skapene, og da de skulle kjøpe selve skapene – som ble spesialdesignet for å imøtekomme Ampelmanns behov.  

Eldons skap med dobbeltdør, som for tiden brukes av Ampelmann verden over, har spesialdesignede marine låsmekanismer og en ekstra holdbar utførelse av marin kvalitet.  Skapene gjør dessuten at Ampelmann sparer penger, ettersom deres tilpassede dimensjoner fjerner behovet for ytterligere monteringsbeholdere. 

"Amplemanns bevegelseskompenserende plattform gir rask og sikker adgang til offshorestrukturer fra bevegelige fartøyer, selv i grov sjø", sier Anton Sterk, kundeansvarlig hos Eldon. "Vi setter stor pris på at de bruker skap fra Eldon til kritiske funksjoner for oppdrag."