MyEldon er her

Eldon lanserte for et par år siden en egen nettportal for netthandel. Den heter Customer Zone og hjelper kunder med informasjon og registrering av nye bestillinger.

 

Du kan gå gjennom Eldons produktkatalog og få informasjon om produkttilgjengelighet og pris i sanntid. Du kan også se gjennom hele bestillingshistorikken din, noe som gir deg et glimrende støtteverktøy for en sømløs bestillingsprosess. 

Eldon har bestemt seg for å endre Customer Zone til en ny plattform kalt MyEldon. Avgjørelsen er basert på tilbakemeldinger fra kundene våre og råd fra ulike spesialister innen
netthandel.

Her er noen av de nye funksjonene:
 

·         Startsiden er enklere å navigere på med enkel tilgang til de mest brukte ressursene som Download center og eCommerce, en del med alle funksjonene som for øyeblikket er tilgjengelige i Customer zone. 

·         Påloggingsfunksjonen er tilgjengelig på alle sidene på Eldons nettsted. Når du er logget på har du tilgang til alle funksjonene i MyEldon fra hver side på Eldons nettsted. 

·         Nye brukere kan enkelt registrere seg ved å oppgi en gyldig e-postadresse. Du trenger ikke å være en Eldon-kunde ennå – du må gjerne registrere seg uansett, men noen funksjoner vil ha begrenset tilgjengelighet, som nettbestilling, til du bestemmer deg for at du ønsker å samarbeide med Eldon. 

En ny konfigurator blir snart lagt til MyEldon. Denne nye konfiguratoren gir deg tilbud på både standardiserte og tilpassede produktløsninger. 

Alle nåværende Customer Zone-brukere har allerede blitt flyttet over til MyEldon. Hvis du er bruker allerede, kan du logge på med de gjeldende påloggingsopplysningene dine for å kunne benytte deg av alle de nye funksjonene.


Velkommen til MyEldon!