Møt Eldon på SPS IPC Drives i Nürnberg

Eldon kommer til å delta på årets spennende SPS IPC Drives-messe i Nürnberg for å dele kunnskap og nyutviklede løsninger med både eksisterende og potensielle kunder. På SPS IPC Drives vil du få innsikt i fremtidige produksjonsløsninger, og Industry 4.0 og digitalisering vil være viktige temaer.

Du finner Eldon i Hall 3C, stand 766, der et av høydepunktene er Eldons nye hygieniske skapserie.

Eldon vil presentere noen eksempler på skap og tilbehør fra det omfattende utvalget av industriskap. Utstillingene omfatter kombinerbare og kompakte skap, skap i rustfritt stål med doble dører, gulvskap med enkeltdører med operatørgrensesnittskap og termisk utstyr, et kombinerbart gulvskap i aluminium med enkeltdør, eksempler på fyllplater og et IP 66-sett. Eksempler fra den veggmonterte stålskapserien med enkeltdør, med et espagnolette-låsesystem og dybdeprofiler, vil også bli vist frem.

Et spesielt høydepunkt er introduksjonen av Eldons helt nye hygieniske serie. Skap fra den nye serien vil bli vist frem. Serien er utformet for kunder i næringsmiddel- og legemiddelbransjen, samt til bruk i andre sanitærmiljøer som krever høy grad av renslighet. Den nye serien overholder de strenge helse- og sikkerhetskravene i disse bransjene.

Eldon ønsker besøkende velkommen til å møte våre entusiastiske og kompetente medarbeidere på SPS IPC Drives i november. Du får se produkter og nyutviklinger og kan stille spørsmål og diskutere bestemte løsninger for skapbehovene dine og bli bedre kjent med Eldon.

 

Vi ses på Eldon-standen i Hall 3C, stand 766!