Forenkle sanitære prosesser, hindre forurensning

nVent HOFFMAN hygieneløsninger gir ultimat beskyttelse for viktige elektrisk utstyr i sanitære applikasjoner. Få beskyttelse på ethvert nivå med bransjens mest omfattende portefølje av spesielt designede skap- og kjøleløsninger for å oppfylle behovene til strenge sanitærforhold for mat- og drikkevareapplikasjoner.

Med et fullt utvalg av skap- og klimakontrolløsninger er nVent HOFFMAN hygieniske designprodukter spesielt konstruert for å hjelpe kunder med å enkelt bevare integriteten og de sanitære forholdene til viktig elektrisk utstyr i de enkleste til de mest krevende miljøer.

nVent HOFFMAN-skapporteføljen av sanitære løsninger tilbyr tre beskyttelsesnivåer for å betjene spekteret av sanitære behover for mat- og drikkevare:

  • High –  HDW-skapserien er ideelt egnet for å beskytte utstyr under clean-in-place og grundige rengjørinsprosesser.
  • MediumAFS-skapserien er ideelt egnet for å beskytte utstyr under sanitær rengjøring. 
  • BasicASR-skapserien er ideelt egnet for å beskytte utstyr under mindre rengjøringsprosesser.

I tillegg tilbyr nVent HOFFMANs portefølje av hygieniske skap også hygieniske koblingsbokser (HDTB-serien) og tilbehør. I mars vil porteføljen også tilby frittstående skapalternativer (HDF-serien).  

nVent tilbyr også et omfattende utvalg av løsninger for klimakontroll for å oppfylle behovene til mat- og drikkevareapplikasjoner, også for ekstreme miljøer. 


Finn ut mer 

For å finne ut mer om det omfattende utvalget av nVent HOFFMAN hygieneløsninger går du til Virtual Food Factory-omvisningen