Eldons produkter og tjenester presenteres i en ny video

Det omfattende utvalget av skap fra Eldon i lakkert stål, rustfritt stål, aluminium, polyester og ABS presenteres i en ny video som ser på hvordan skapene brukes i forskjellige miljøer, blant annet i forbindelse med bygninger, anlegg, prosessautomasjon og infrastruktur, i mange ulike markeder.

Eldons nye video om produkter og tjenester viser frem et av verdens mest omfattende utvalg av industriskap og tilbehør til bruksområder som automasjon og kontroll samt varme, ventilasjon og klimaanlegg (HVAC) og strømdistribusjonssystemer.

Eldons effektive og slitesterke skap kan takle så å si alle utfordringer, i tillegg til at det tilbys uovertruffen ekspertise innen produksjon av standard tilbehør, festeløsninger og periferiutstyr som kabelhåndtering og kjølesystemer. Eldons mange muligheter for tilpasning og modifisering omfatter dessuten et bredt utvalg av størrelser, farger og utskjæringer som dekker behovene til selv de mest krevende kundene.

Eldon ønsker å hele tiden levere nyskapende og effektive løsninger som gir bedre lønnsomhet for kunden. Eldons servicesentre demonstrerer akkurat dette. Sentrene befinner seg på sentrale steder og sørger for at kundene får den veiledningen og hjelpen de trenger for å drive virksomheten sin fremover. Det tilbys blant annet kostnadsbesparende montering utført av svært erfarne fagfolk samt et effektivt produksjonsoppsett.

Ved å inngå en avtale med Eldon om lagerbeholdning er man sikret korte leveringstider på under 48 timer for lagerførte produkter. Hvis man velger tilpasning av skap gjennom et av Eldons lokale servicesentre, blir leveringstiden også mye kortere. 

Det er bare Eldon som gir kundene sine muligheten til å velge en spesialtjeneste, for eksempel utføring av skaptester for belastnings- eller løftetest i henhold til prosedyrene i standarden IEC62208. En ytterligere fordel er at Eldon kan legge til rette for uavhengige sertifiseringer for kunder som har kjøpt standard spesialskap, gjennom institusjoner som Dekra, som er et sertifiseringsinstitutt i Nederland som foretar støv- og vanntester for IP55 i henhold til IEC60529-standarden.