Eldon utvider global tilstedeværelse på markedet

Eldon arbeider fortsatt med sin pågående globale vekst. De siste månedene har Eldon utvidet forhandlernettverket sitt betraktelig med nye samarbeid i Colombia, i Ghana og på Island.

Eldons banebrytende skap, tilbehør og løsninger i rett kvalitet vinner tilliten til stadig flere nye kunder innen panelbygger-, maskinbygger- og systemintegratorbransjene på det internasjonale markedet. I de siste månedene har Eldon sikret seg flere forhandlere i Colombia, i Ghana og på Island for å imøtekomme den økte kundestyrte etterspørselen for sitt omfattende utvalg av skap for bruk i alle slags industrier.

"Vi er svært glade for at Eldons omfattende utvalg av standard og skreddersydde skap tiltrekker seg kunder i nye markeder som et resultat av ryktet vårt og tilliten kundene har til tilnærmingen vår. Vi har levert kostnadseffektive skap i høy kvalitet til alle slags bruksområder i over 90 år, og dette bidrar til at vi kan øke tilstedeværelsen vår utover de 45 landene produktene våre ble brukt i, i starten av 2013. Kvaliteten på tjenesten vår og menneskene som arbeider hos oss, oppnår stort utbytte ved å hjelpe Eldon med å imøtekomme kundenes forventninger", sier Alex Sprenger, Eldons sjef for eksportsalg.

Eldon i Colombia

EcosynergiaI Colombia har Eldon inngått et samarbeid med Ecosynergia, som er et firma som har bygd seg opp som en leverandør av universalt omfattende energihåndteringssystemer og maskinsikkerhetssystemer ved å levere førsteklasses kundeservice og fremragende kvalitetsnivåer. Ecosynergia sier at en viktig fordel ved å samarbeide med Eldon, er å ha enkel tilgang til et stort utvalg av produkter som fungerer i en stor andel av bruksområdene på markedet,’samt firmaets kanalspesifikke løsninger som er spesielt tilpasset for systemintegratorer, produsenter av originalutstyr, panelbyggere eller tekniske konsulenter.

"Ved siden av produktene sine er Eldons viktigste besittelse engasjementet medarbeiderne har for å imøtekomme kunders behov på den beste måten", sier Guillermo Suarez Duque, salgssjef hos Ecosynergia.

Eldon i Ghana

PPA LtdI Ghana vant Eldon æren av å bli den eksklusive skapleverandøren for Process & Plant Automation (PPA) Ltd, som er en stor aktør i det afrikanske markedet med kunder som Shell, Guinness, Diageo Ghana, Vodafone Ghana og mange flere. Firmaet leverer et stort utvalg av elektriske tjenester fra installasjoner av kabelnett og generatorer til komplette strømforsyningssystemer, og bruker toppmoderne teknologi som støttes av utmerket kundeservice og teknisk støtte.

"Fra begynnelsen ble vi imponert av estetikken og den fine utførelsen til Eldons produkter, som førte til at vi valgte dem som vår foretrukne leverandør av skapløsninger," sier Ekua Adams, salgssjef for PPA Ltd.

Eldon i Island

ReykjafellDet islandske firmaet Reykjafell har bygget et bunnsolid rykte om å levere et fullstendig utvalg av løsninger som er spesifikke for montører, ingeniører og designere over et bredt spekter av elektriske installasjoner. Firmaet er stolte av å levere standarder uten sidestykke på mest tids- og kostnadseffektive måte.

Etter å ha lagt vekt på at Reykjafell kontinuerlig er på utkikk etter kreative måter å skape nyskapninger i felten på, sier salgssjeft Ottó E. Guojónsson at firmaet hans ser at Eldon alltid fokuserer på kjernevirksomheten sin og å være en fremragende leverandør av profesjonelle kvalitetsprodukter.

"Eldons serie med skap i rustfritt stål samsvarer perfekt med behovene til kundene våre, og vi har fortsatt ikke funnet noe som Eldon ikke kan levere. Eldons gjennomførte tilbud av produkter kombinert med et nyskapende driv og pålitelig service gjør dem til en utmerket samarbeidspartner."