Eldon-skap på rullende utstilling i Italia

Den nasjonale distributøren i Italia, CEM s.r.l., har tatt Eldons skapløsninger med seg ut på veien i en lastebil for å vise dem frem til potensielle italienske kunder.

Mercedes-lastebilen, som har bilder av Eldon-skap på begge sideveggene, er godt synlig og gir potensielle kunder muligheten til å ta en nærmere titt på produktene som selskapet selger i Italia.

Eldon Road trcuck showLastebilen som kjører rundt i Italia, brukes av Eldons eksklusive distributør i Italia, CEM s.r.l, som startet virksomheten sin på begynnelsen av 1970-tallet og har vært Eldons pålitelige distribusjonspartner i mange år.

Lastebilen vil i løpet av ti uker stoppe på ti steder rundt omkring i Italia det siste kvartalet av 2014. Blant stedene som får besøk, er Piemonte, Valle d'Aosta, Lombardia, Marche, Liguria, Toscana, Lazio, Emilia Romagna og byer som Milano, Firenze og Roma.

"Vi ønsker å gjøre det enkelt for italienske panelbyggere, maskinbyggere og systemintegratorer å se Eldons utvalg av skap og få en bedre forståelse av hvor hardt vi jobber for å imøtekomme kundenes individuelle behov", sier Morellini Francesco, administrerende direktør i CEM s.r.l.

Lastebilen viser frem noen sentrale Eldon-skap og -tilbehør som selges i Italia. I tillegg har lastebilen en stor videoskjerm som viser ulike videoer, blant annet video med bedriftsinformasjon om Eldon. Det finnes også diverse trykt informasjonsmateriale til kundene.

"Den omreisende lastebilen gir kundene våre en mye bedre mulighet til å oppleve produktene våre, og den viser frem Eldons løsninger og eksempler på kundetilpasning, fra forhåndsmonterte skap til utsparinger eller andre farger.  

Spesialistene hos CEM s.r.l vil også presentere alle tjenestene Eldon tilbyr, for eksempel avtale om lagerbeholdning og støtte i sertifiseringsprosessen", sier Alex Sprenger, eksportsjef hos Eldon.

Hvis du lurer på hvor den rullende utstillingen er akkurat nå, kan du kontakte oss HER