Eldon lanserer en brukervennlig produktkonfigurator

Eldon oppgraderte kundesonen på alle nettstedene sine i fjor og endret navn på den til MyEldon. Den nye funksjonaliteten og de nye funksjonene har blitt godt mottatt, så Eldon vil fortsette med brukervennlige digitale verktøy til både eksisterende og potensielle nye kunder.

Nå er det på tide å introdusere en splitter ny produktkonfigurator for standard og tilpassede skap som er en del av MyEldon.

Den nye konfiguratoren genererer tilbud raskt og problemfritt. Den er enkel å bruke og følger en logisk prosess, slik at kunder kan finne ut mer om skapene og tilbehøret:

  • Brukere velger skap og tilbehør som trengs i en enkel konfigurasjonssekvens, der tilpasningskrav for utførelse, montering av utstyr eller bearbeiding også kan være angitt. Alle detaljer er da inkludert og presenteres i et tilbud.
  • Den tilbudte prisen beregnes umiddelbart og omfatter alle bestemte kommersielle betingelser for kunden ved hjelp av konfiguratoren.
  • Når alle detaljer er lagt inn i systemet, mottar kundene et riktig tilbudsdokument på det valgte språket med bare ett klikk.
  • For å legge inn en bestilling trenger du bare å angi tilbudsnummeret som genereres i konfigurasjonsprosessen.

Alle tilbud som opprettes i systemet, blir automatisk lagret i MyEldon og er tilgjengelige når som helst ved behov.

Eldon forutser en mye mer sømløs tilbudsprosess for alle involverte og håper alle eksisterende og nye kunder vil sette pris på enkelheten og den raske servicen som den nye konfiguratoren bidrar til. Prøv den så snart du har et nytt prosjekt for Eldon!