Eldon er godkjent som offisiell leverandør av kvalitetsskap til Shell

Eldon har gleden av å kunngjøre at firmaet er godkjent som Shells skapleverandør, etter å ha bestått kontrollen i Shells Supplier Qualification System (SQS), som drives av Achilles, i juli.

Valget av Eldon som en godkjent skapleverandør for Shell ble gjort etter en kvalitativ kontrollprosess som ble administrert av Achilles, som er et globalt firma for leverandøradministrasjon. Achilles finner, godkjenner, evaluerer og overvåker leverandører på vegne av noen av verdens største selskaper.

"Eldons engasjement for å utvikle nyskapende, kostnadseffektive skapløsninger for kundene viser at vi er et godt valg for alle selskaper som ser etter et langsiktig samarbeid med en pålitelig, kompetent leverandør," sier Nick Cowley, Eldons bedriftsleder for olje og gass.

Som et globalt konsern av energi- og petrokjemifirmaer utgjør Shells Supplier Qualification System (SQS) en del av den interne prosessen som brukes til å lage en innstillingsliste med leverandører for innkjøp. Innstillingslisten fungerer som et register av leverandører på verdensbasis, og den sikrer at leverandørene består obligatoriske vurderinger før de godkjennes.

Eldon ble grunnlagt i 1922 og tilbyr en omfattende, globalt tilgjengelig serie med standard veggmonterte skap, gulvskap og andre skapløsninger. Skapene er både brukervennlige og laget for alle arbeidsmiljøer, uansett hvor tøffe eller klinisk rene de er. 

Alle Eldons skap i lakkert stål og rustfritt stål – produsert i samsvar med den strengeste ISO-standarden 9001:2008 – er sertifiserte og samsvarer med internasjonale standarder.

"Eldon er en global aktør i skapbransjen på grunn av engasjementet vårt om å alltid gjøre det lille ekstra for kundene våre med skap- og tilbehørsløsninger som er utviklet med mål om å styrke bedriften deres," sier Nick Cowley, Eldons bedriftsleder for olje og gass.

 "Vi tror at vi har mye til felles med Shell ved at vi leverer sømløst integrerte løsninger til kundene, har en sammenhengende visjon om forretningstrender i markedet og appellerer til et bredere omfang av bedriftens interessenter."

Med sine fleksible ferdige og tilpassede skapløsninger, som utfylles av det fullstendige utvalget av tilbehør, tror Eldon at de vil bli en god leverandør for Shell, som har mange ulike bruksområder for skap.