Eldon-arven går videre under nVent HOFFMAN-banneret

Eldon er kjent for lang tradisjon med produktinnovasjon, og det å være enkle å gjøre forretninger med. Nå, som nVent HOFFMAN videreutvikles styrkes disse egenskapene ved at enda flere ressurser blir tilgjengelige.

Som nVent HOFFMAN kan vi tilby et utvidet globalt produktutvalg med global produksjon og fleksible, dyktige ansatte i nærheten av kunder over hele verden. 

Fremover vil nVent HOFFMAN teamene over hele verden fortsette å sikre at vi er enkle å gjøre forretninger med ved å dra nytte av tilleggsressursene for å utvikle produkter og støttetjenester. Når det gjelder daglig support, er alt som vanlig. Du har tilgang til de samme personene, den samme servicen og de samme produktene i en bredere løsningsportefølje i rask utvikling – lokalt og globalt.

Den fremtidige driften vår som nVent HOFFMAN vil få god støtte på følgende grunnlag: kontinuerlig innovasjon, et globalt produktutvalg, produksjon nær deg og fleksible og dyktige ansatte i nærheten av deg.

Kontinuerlig innovasjon

Tradisjonen med innovasjon fortsetter – nVent har innovasjon i blodet og tilbyr et fruktbart miljø som vil fremme kreativitet i arbeidet til alle ingeniørene våre. Sammen vil vi forsterke forsknings- og utviklingsaktivitetene våre med fokus på produkter og tjenester som hjelper kundene med å øke produktiviteten og redusere kostnadene.

Tre viktige utviklingsambisjoner vil fortsette å lede mye av forskningen og utviklingen vår. Disse er rask montering, optimal beskyttelse og tiltalende design – og de bidrar alle til å levere optimale skap som oppfyller kravene til kundene.

Et globalt produktutvalg

Sammen har vi imponerende ressurser når det gjelder forskning og utvikling og digitaliseringsinitiativer, slik at vi kan utvikle en enda bredere, synkronisert løsningsportefølje over hele verden. Integrasjonen av Eldon inn i nVent HOFFMAN gir muligheten til å legge til relevante produkter fra produktserien til nVent HOFFMAN i det nye globale IEC-tilbudet i markeder der vi har funnet ytterligere produktbehov.

For å gjøre det helt klart for alle at vi er én bedrift med en global produktportefølje vil alle produkter være merket som nVent HOFFMAN. Eldon- og nVent-etiketter kan forekomme på identiske produkter i løpet av den korte overgangsperioden på grunn av aspekter ved lagerrotasjon, men de vil være nøyaktig de samme produktene.

Produsert nær deg

Det vil også foregå rekonfigurering og omorganisering av produksjonslinjene til nVent HOFFMANs fabrikker over hele verden for å produsere Eldon-produkter. Med den globale dekningen vår er vi nå i stand til å produsere produkter med de samme spesifikasjonene i Amerika, Asia og Europa – alt med samme utmerkede kvalitet.

Dette er gode nyheter for internasjonale maskinbyggere, globale systemintegratorer og sluttbrukere som har sentralisert ingeniørvirksomheten, men som kjøper disse produktene over hele verden. De kan nå forvente at vi skal levere det samme produktet i alle deler av verden.

Produksjon nær deg sikrer at spesifikasjonene dine blir fulgt presist, og at produktene leveres nøyaktig der du trenger dem, til riktig tid og til en konkurransedyktig pris – samtidig som transportkostnadene reduseres og logistikkarbeidet forenkles.

Fleksible og dyktige ansatte i nærheten av deg

Salgsbedriftene våre er bemannet av dyktige selgere og teknikere som snakker det lokale språket. De forstår virksomheten og markedssituasjonen din, og de vil arbeide for å skape langsiktige forhold.

Våre lokalansatte hjelper deg gjerne med prosjektene dine der skap skal produseres og leveres i et annet land. En lokal teknisk spesialist vil være hovedkontakten for prosjektet. Han eller hun vil deretter være i kontakt med aktuelle fabrikker i utlandet for å sikre at spesifikasjonene dine følges, og at leveransen sendes ut i tide til riktig sted.

Du kan være trygg på …

At alle i den nye, kombinerte nVent HOFFMAN-organisasjonen vil gjøre alt de kan for å sikre at vi lever opp til løftene våre, lokalt og globalt.