Eldon Oversikt 2015/2016

Vi håper du har hatt et suksessrikt år, og at du har nådd målene du satte deg.

Kjære kunde,

Eldon-gruppen blir stadig en viktigere aktør både på det europeiske markedet og i andre regioner, og vi kan nå vise til en salgsvekst på 8 % sammenlignet med fjoråret, noe vi er veldig fornøyd med.

Veksten er et resultat av at nye kunder kjøper skapløsninger for kontrollpaneler til maskiner og av det økte behovet for automasjon og kontroll innen byggebransjen og industrien.

Bruttonasjonalproduktet i Europa steg med 1,6 prosent i tredje kvartal av 2015, ifølge Eurostat, og Det internasjonale pengefondet melder at den globale veksten forventes å være på 3,3 prosent. Vi tror at dette bidro til den positive utviklingen i Eldon. Vi ser også effekten av gunstige valutakurser og økt kundeforbruk på grunn av fallende oljepriser.

Eldons ambisjon er å fortsette å vokse samtidig som vi oppnår profitt. Dette skal vi gjøre ved å levere varer som kundene våre i byggebransjen og industrien er tilfreds med. Vi kan se på noen eksempler fra i år som viser hvordan vi ønsker å utvikle Eldon:

  • Vi åpnet et helt nytt distribusjonssenter på hovedanlegget vårt for produksjon i Romania. Dette gjør det mulig å øke leveringskapasiteten vår som per nå er på 95 %.
  • Vi har kuttet leveringstiden for tilpassede produkter med to uker.
  • Den forbedrede tilpassingskapasiteten gjør det mulig for oss å støtte industrielle kunder som trenger modifikasjoner, på en enda bedre måte.
  • Vi åpnet vårt første Express Customization Center tidligere i år. Dette ble fulgt av Customization-sentre ved alle lagrene våre i Europa. Disse sentrene tilbyr hullaging og utskjæringer i standardskap lokalt, med levering i løpet av noen få dager.

Ikke nok med det. Alle som jobber i Eldon, ønsker å utvikle selskapet, produktene våre og tjenestene våre videre. Vi er i ferd med å iverksette følgende tiltak for å sikre at vi fortsatt vil være en god samarbeidspartner for deg og bedriften din:

  • Flere nye produkter og oppgraderinger blir lansert på Hannover-messen som varer fra 25. til 29. april. Eldon kommer også til å ha utstillinger på SPS-utstillingen i Nürnberg og MEE-utstillingen i Dubai. Ta turen, og se hva vi har å tilby!
  • En helt ny produktkatalog, i tillegg til animerte monteringsveiledninger på Internett for de mest avanserte montasjene, blir lansert på Hannover-messen.
  • Tidlig i 2016 åpner vi et nytt opplæringssenter i Nederland for vår egen salgsavdeling og samarbeidspartnerne våre innen distribusjon. Dette gjør vi for å sørge for at du skal få best mulig hjelp når du kjøper produkter av oss.
  • Vi skal innføre et nytt system for anbud for tilpassede løsninger, der målet er at vi skal svare på anbudsforespørslene dine i løpet av 24 timer. Vi kommer også til å innføre andre systemer for kundestøtte gradvis. Disse skal føre til bedre samhandling mellom Eldon og kundene og gjøre det lettere for kunder å gjøre beregninger. Alt dette for å gjøre hverdagen din litt enklere.

Det viktigste er likevel at vi aldri glemmer at Eldon ikke kan eksistere uten deg og de andre høyt verdsatte kundene våre. Til slutt vil vi i ledelsen i Eldon ønske deg god jul og godt nyttår, og vi håper at du får et fremgangsrikt og fredelig 2016!

Vennlig hilsen

Fredrik Wikström, president og administrerende direktør
Philip Tydén, finansdirektør
Alexander van der Weide, markedsføringssjef
Julian de la Cuesta, visepresident i salgsavdelingen
Mats Toftebrant, sjef for IT-avdelingen