18.08.2012

Spar tid med Eldons EPLAN-bibliotek

Eldon bruker all sin globale kompetanse innen skapløsninger for å hjelpe elektroingeniører med å spare tid og bli mer effektive gjennom å gi dem den unike muligheten til å importere Eldons enorme bibliotek med tegninger og relaterte artikler til EPLAN-programvarepakken.

EPLAN hjelper designere av elektriske kontroller å bedre kvaliteten, redusere kostnadene og bringe produktene raskere ut på markedet. EPLAN er en nøkkelfaktor i virksomheten. Det er nyskapende og brukervennlig og fjerner behovet for repetativt, monotont og uproduktivt manuelt arbeid tradisjonelt forbundet med tegning av utkast.

EPLAN er en egenutviklet programvare som designer elektriske kontrollsystemer. Ettersom den har fulle interoperabilitetsfunksjoner, kan du dra nytte av arbeid du har gjort på andre områder, for eksempel innen produksjon, panelbygging, bygging av utstyr og annet.

Alle maskinbyggere eller produsenter av originalutstyr som investerer i et skap fra Eldon, kan bruke Eldons EPLAN-bibliotek for å spare 75 % verdifull tid som ellers ville gått med til å lage en tradisjonell tegning. Dette omfatter kabelnummerering, navn på enheter, kryssreferanser, feilsjekking og opprettelse av materiallister og kabellister.   Eldon gjør at våre kunder nå enkelt kan laste ned Eldons bibliotek og importere det til EPLAN-programvaren, slik at de kan vie sin fulle oppmerksomhet til å overholde avgjørende tidsfrister i designprosessen.

Eldon gir alle sine kunder full tilgang til et fullstendig Eldon EPLAN-klart bibliotek via webområdet sitt, som vil gi dem betydelige tidsbesparelser i utviklingen og planleggingen av prosjekter.

Med verktøyet Eldon Library EPLAN kan eksisterende og nye kunder designe elektriske kontroller til industri- og byggeprosjekter. Den store fordelen ved EPLAN-biblioteket er at kundene ikke lenger behøver å konvertere tegninger fra webområdet til EPLAN-formater, noe som tidligere ble ansett som en hindring.

Eldons EPLAN-bibliotek inneholder to sett med data: tegninger som kalles Typiske (*.ema), og Artikkeldata (*.xml). Eldons kunder har tilgang til alle relevante produkter i en ZIP-fil på Eldons webområde. Alternativt kan de laste ned den samme informasjonen for hvert enkelt produkt via eCatalogue.

Ikke bare inneholder den enkelte EPLAN Typiske/tegning ulike visninger, som formen på et skap, en monteringsplate eller en dør, men den gir også informasjon om produktene, inkludert MultiFlex, filtervifter og klimaanlegg. Eldons EPLAN-bibliotek er tilgjengelig på XX språk og inneholder alle verdier som er relevante for skap, for eksempel monteringsareal, bevisreferanser, web-deeplink-kode, mål og mer.

 Ingen ting er enklere enn å bruke Eldons EPLAN-bibliotek, som egner seg for EPLAN Electric P8 versjon 2.0. Alt kunden trenger å gjøre for å lære seg å laste ned og importere Eldon Library til EPLAN på kort tid, er å lese gjennom de enkle og lettfattelige instruksjonene i bruksanvisningen for Eldon EPLAN eller se en kort video på YouTube.