Det har skjedd mye på Eldon i år

Det er mange nye endringer oss Eldon, og vi har lansert mye nytt. Eldon har blitt en del av nVent som har hovedkontor i USA. nVent Group har ca 10.000 ansatte. nVent inkluderer produktlinjer som Schroff, Hoffman, Steinhauer, Erico, Raychem, Tracer og nå også Eldon.

Bakgrunnen for fusjonen er et behov for mange av våre kunder til og få tilgang til en leverandør som kan levere identiske produkter i forskjellige deler av verden. I tillegg til Eldons fabrikker i Romania og India, har vi nå tilgang til produksjonslinjer over hele verden. Med andre ord, du kan sende oss din skapspesifikasjon og få riktig produkt levert mange flere steder i verden enn det som var mulig tidligere.
Eldons merkenavn bli erstattet med nVent HOFFMAN i 2020, da det er viktig for oss og presentere nVent HOFFMANN på samme måte over hele verden. Mye av det Eldon står for og den muligheten for tilpasning av produkter vil imidlertid også fortsette med det nye navnet på døren.

Med nVent HOFFMAN får vi også mer ressurser for raskere produktutvikling, flere produkter og muligheten til å fremskynde digitaliseringsjobben som kommer deg som kunde til gode, både direkte og indirekte.
Steinhauer er nå også inkludert i vår produktportefølje, noe som betyr at du kan bestille hulltagning/fresemaskin, kabelmaskin og / eller skjæremaskin fra oss. I tillegg til dette fortsetter vi å tilby vår Ex-Cust-tjenester, som betyr at vi hjelper deg med de ønskede hullene i skapene og montering om ønskelig på vårt verksted i Jönköping.

Under våre digitaliserte tjenester på vår hjemmeside kan du logge inn på "MyEldon", og  selv konfigurere hull evt monteringer som kan gjøres på verkstedet vårt. Du kan sjekke din nett ordre og bruke programvare for å beregne klima. Eplan-tegninger i 2D & 3D og andre tegningsformater vil være tilgjengelig. Du finner også muligheter for konfigurering av skinnepakker og kan selv finne ut hva prisen din vil være hvis du vil ha et bestemt produkt modifisert direkte på vår fabrikk. For eksempel kan dette være en annen farge, montering av tilbehør eller hullstansing. Med andre ord, du får en pris umiddelbart uten å kontakte oss.

Noen av årets produktlanseringer inkluderer vårt nye veggskap i hygienisk design. IP66 klassifiserte gulvskap som enkeltstående eller ferdig sammensatt. Vårt tilbehør med klikkinn-funksjon der det ikke er behov for verktøy, nye eksterne monteringsprofiler for gulvskap, nytt inventar til gulvskap og våre nye og mye mer brukte burmuttere.

God Jul och Gott Nytt År önskar samtliga medarbetare på Eldon!