Den nye Express Customization-modellen på nett vil gjøre livet enklere for kundene våre

I nettkonfiguratoren i MyEldon-kundesonen finner kundene nå en ny modell for tilbud på Express Customization av skap.

Den nye modellen, som er enda mer brukervennlig, erstatter det gjeldende Express Customization-verktøyet, utvider funksjonaliteten og tilbyr mange nyttige funksjoner for brukerne.

Optimale funksjoner med den nye Express Customization-modellen

  • Enkelt å velge skap eller tilbehør som skal modifiseres, sammen med antallet.
  • Spesifikasjoner for bearbeiding av skappanel eller for hele skapet.
  • Tilbudspris beregnes umiddelbart. Indirekte kunder får oppgitt bruttopriser, mens direkte kunder som registrerer seg for eCommerce, får oppgitt nettopriser.

Konfiguratoren vår i MyEldon er meget kundevennlig

De spennende funksjonene som allerede er tilgjengelige i konfiguratoren, er mye brukt. Funksjoner som følger med, er for eksempel generering av delenummer, som egner seg for gjentatte bestillinger, konfigurasjoner lagret i MyEldon, rask generering av tilbudsdokumenter på alle språk og enkel bestilling ved å gi tilbudsreferansen til Eldon eller distributøren din.

Brukervennlig

Konfiguratoren følger også en logisk prosess. Skapet og tilbehøret velges i en enkel konfigurasjonssekvens, der tilpasningskrav for utførelse, montering av utstyr eller bearbeiding også kan angis. Når alle detaljene er lagt inn i systemet, mottar kundene et riktig tilbudsdokument med bare ett klikk. Tilbudet inkluderer alle spesifikke kommersielle betingelser.

Foreta en bestilling

Bare angi tilbudsnummeret som er generert i konfigurasjonsprosessen En gjentagende bestilling kan enkelt kopieres da en oversikt over hvert element, inkludert all teknisk dokumentasjon, er lagret i systemet. Alle tilbud blir automatisk lagret i MyEldon og er alltid tilgjengelig.

For å unngå feil

har vi integrert produksjonsløsninger og -begrensninger i konfiguratoren. Dette betyr at bare valg som kan håndteres i produksjonsprosessen vår er tilgjengelige når du angir et tilpasset skap. Konfiguratoren genererer tilbud raskt og problemfritt. Systemet er smart, så når du prøver å velge et tilbehør som ikke matcher skapet som er valgt, vil systemet oppgi det riktige varenummeret.