Skap fra Eldon ble installert av SDM på Circuit de Spa-Francorchamps

I våres håndterte SDM-Group, et belgisk selskap som opererer over hele verden, det komplette automasjonsprosjektet ved Spa-Francorchamps.

SDMs kjernevirksomhet dekker alt fra design av diagrammer, utforming av planer og programvare og montering av skapene, helt frem til testing og installasjon på stedet. Formel 1-banens førstevalg av skap var Eldon.

SDM-Group

Halvparten av prosjektene til SDM-Group finner sted i Afrika, hvor store selskaper foretrekker å produsere sin egen strøm. Men det blir stadig vanligere med problemer med strømlevering i Belgia, og flere selskaper ser nå etter løsninger som kan sikre dem mot mulige strømbrudd. SDM-Group tilbyr derfor helhetlige løsninger for automatisert strømproduksjon.

"I mange sektorer kan brudd på nettverket føre til at kritiske prosesser havner i fare. For eksempel trenger sykehus, flyplasser, farmasøytiske selskaper, multinasjonale selskaper og til og med små og mellomstore bedrifter å kunne bytte til nødstrøm umiddelbart hvis det skulle komme et strømbrudd. SDM tar seg av denne prosessen", sier administrerende direktør Bavo De Man.

I årenes løp har SDM opparbeidet seg den nødvendige ekspertisen, og de har inngått samarbeid med anerkjente selskaper. Et av de nyligste samarbeidene er med Eldon.

Eldon leverer elektriske skap som SDM deretter monterer i henhold til kravene og behovene til hver enkelt kunde. Dette samarbeidet gir økt merverdi, siden Eldon er et dynamisk og løsningsorientert selskap som kan hjelpe SDM med å sikre at kundene er og forblir fornøyde. 

Prosjektet ved Circuit de Spa-Francorchamps

Racerbanen Circuit de Spa-Francorchamps er vertskap for Formel 1 Belgia Grand Prix og for 24-timersløpet på Spa og utholdenhetsløpet 1000 km Spa. Circuit de Spa-Francorchamps anses som en av verdens mest utfordrende racerbaner fordi den er kjapp, kupert og svingete. Den er også favoritten til mange racerbilsjåfører og tilhengere av sporten.

Prosjektet var ikke enkelt: "Se for eksempel på Formel 1-helgen på Circuit de Spa-Francorchamps. I løpet av denne korte perioden øker strømbehovet vesentlig. Vi koblet midlertidig en mobil enhet til den eksisterende installasjonen for å sikre at vi hadde nok strøm og for å unngå brudd", forklarer De Man.

Prosjektet har imidlertid vært en suksess, og Formel 1-tilhengere over hele verden kan hygge seg med hjemmebanen til det belgiske Grand Prix og den flotte beliggenheten i skogen i Ardennene.

 

Kombinasjonsversjon, dobbel dør
MCD20125R5
Lakkert stål, kombinasjonsversjon, enkeltdør MCS20045R5
Sideplater SPM2005R5
Kabelmonteringsskinne CABP1200
Interne sammenkoblingsbraketter CCI06
Internt hjørnesammenkoblingssett CCM04
Sokler for front og bakside PF1120
Side sokler PS1050
Mellomplater MPF2000
Dokumentlomme DRA04
Klikk-inn-profil CLPK500
Kompakt-konstruert LED-lampe TLCL87035-24