Rask levering av kontrollskap til Bystronic glass

Bystronic glass tilbyr skreddersydde systemer og tjenester for behandling av arkitektonisk glass, bilglass og skjermglass.

Maskiner og komplette systemer for isolerende glassproduksjon og håndteringsutstyr er produsert ved Bystronic glass' fabrikk i Neuhausen-Hamberg i Tyskland. Gulvskap fra Eldon leveres til denne fabrikken og brukes i systemene for å styre kontrollutstyret som trengs for å betjene dem.

Et av systemene blir brukt til isolerende glass med det fleksible avstandsstykket TPS®  (Thermo Plastic Spacer), der det fleksible avstandsstykket plasseres direkte på den vertikale glassplaten. En dynamisk driver garanterer et ekstremt høyt nivå av nøyaktighet under denne prosessen.

Eldon leverer fire til fem forhåndskonfigurerte gulvskap per system, avhengig av systemspesifikasjonene fra kundene til Bystronic glass. Forhåndskonfigurasjonen omfatter utskjæringer og forhåndsmontering av jordingskabler, sidepaneler, sokler, løftebolter og profiler. Eldon håndterer også kabling av tilbehør som filtervifter, kjøleenheter, skaplys og dørbrytere. Noe av dette tilbehøret er tilpasset Bystronic glass' nøyaktige behov.

Elektriske komponenter for kontrollsystemet blir montert og koblet på monteringsplater hos Bystronic glass i Neuhausen-Hamberg, som deretter monteres i Eldon-skap på samme sted.

Siden skapene er forhåndskonfigurerte, reduseres monteringstiden med to til tre timer, noe som er en betydelig fordel for Bystronic glass.

Det å kunne imøtekomme Bystronic glass' krav angående pris og ytelse var åpenbart en forutsetning for Eldon. Andre viktige faktorer for å komme til enighet, var muligheten til å forhåndskonfigurere skapene til Bystronic glass' spesifikasjoner, og en lagerbeholdningsavtale som omfatter spesiell oppbevaring eksklusivt for Bystronic glass.

Lagerbeholdningsavtalen, som Eldon kaller Customer Specific Stock, betyr at skap for Bystronic glass alltid er på lager, og kan avbestilles med en leveringstid på mellom to og tre virkedager fra Eldons lager i Nederland. Dette sparer Bystronic glass for lagringsplass og forenkler bestillingsprosessen deres.

Ifølge ansatte hos Bystronic glass er Eldon svært samarbeidsvillige og åpne for å tilpasse skapløsningene for å gjøre livet så enkelt som mulig for de ansatte hos Bystronic glass som er involvert i skapbruk. Et av eksemplene på konstruktivt samarbeid er den felles innsatsen som er lagt ned når det gjelder innpakning: Styrofoam-innpakning, som ble brukt tidligere, er erstattet med bobleplast, som kan fjernes raskere samtidig som det er mer miljøvennlig.

Et annet eksempel er sertifisering: Eldons skap er UL-sertifiserte, men ytterligere sertifisering er nødvendig for kabling til termisk styring, lys og dørbrytere. Siden USA er et viktig marked for Bystronic glass, er et av de viktigste fremtidige prosjektene å sikre at kablingen også blir UL-sertifisert i tillegg til den gjeldende CE-sertifiseringen.

Et annet initiativ omfatter utskiftning av gjeldende fluorescerende lys med LED-lamper i de forhåndskonfigurerte skapene. LED-lamper bruker mindre energi og bidrar til økt bærekraft.

Bystronic glass og Eldon har samarbeidet i over seks år. En åpen dialog, konstant utvikling, kommunikasjon angående ulike detaljer og et felles fokus på kundetilfredshet bidrar til en fortsatt positiv relasjon mellom de to selskapene.