Eldon vedlegg for Coresi Shopping Resort i Brasov, Romania

Det nye kjøpesenteret dekker et område på 45 000 de m² og omfatter butikkområder, en kino med åtte digitale kinosaler, underholdningsområder innendørs og utendørs samt Auchan-supermarkedet.

Coresi-kjøpesenteret i Brașov i Romania ble åpnet i mars.

Coresi-kjøpesenteret er en av byens mest populære attraksjoner, og det er også stedet der Eldon har stått for to viktige prosjekter.

BMS-prosjektet (Building Management System) for hele kjøpesenteret bestod i å installere 12 gulvskap: MCD20104R5 og MCD20124R5, som var utstyrt med bunnplater, ventilasjon, oppvarming mot dugg, termostater og belysningstilbehør.

Dette utstyret har til hensikt å styre luftkvaliteten, temperaturen, fuktigheten og sikkerhetssystemene og produseres ved hjelp av industrielle datamaskiner av PLC-typen, som er koblet til en rekke mottakere og sensorer som de får informasjon fra. Informasjonen sendes deretter videre til pumpene, viftene og belysningssystemene.

For BMS har de elektriske panelene til hensikt å styre temperatur- og klimakontrollen, belysningen, alarmene og brannslukningssystemene.

Det andre prosjektet er strømtilførselen til CinePlex-kinoen, som er utført av KT Electric fra Brașov ved hjelp av Eldon-produkter.

Vi har levert Eldon-produkter til det elektriske bryterpanelet til kinoen samt industrielle gulvskap i stål med dobbeltdør – MCD, den halvkompakte versjonen, dobbeltdør – MKD samt den halvkompakte versjonen, enkeltdør – MKS, tilbehør og monteringsbraketter for hovedbryterne i bryterpanelet, men også veggmonterte skap i stål med enkeltdør – MAS eller dobbeltdør – MAD, for strømtilførsel til hver enkelt sal.

Eldons fleksibilitet og proaktive holdning når det gjelder å levere løsninger, i tillegg til deres forståelse av selv de mest utfordrende behov, gjenspeiler Eldons målsetting om å levere et mest mulig variert utvalg av produkter til alle kunder.

Vi er glade for at vi har hatt muligheten til å ta del i et lokalt prosjekt på denne størrelsen, et prosjekt som har mye å si for dagliglivet i Braşov, og som også er en viktig del av utviklingen av byen, både økonomisk og sosialt.