Eldon sørger for at kjøtt, fisk og grønnsaker pakkes på en trygg måte

Eldons veggmonterte skap innfridde alle kravene til det nederlandske veiings- og emballeringsselskapet Manter International BV, da de så etter én skapleverandør med alt de trengte, og som de kunne være trygg på at ville levere kvalitet til konkurransedyktige priser.

Eldons tilnærming til kvalitet og konkurransedyktige priser var en avgjørende faktor for det nederlandske veiings- og emballeringsselskapet Manter International BV, da de bestemte seg for å samarbeide med én leverandør av elektriske skap, fremfor flere ulike firmaer. I dag er overgangen nesten komplett ettersom Manter for det meste bruker veggmonterte skap i lakkert og rustfritt stål eller EMC-skap.

Utfordringen

Transport av kjøtt, fisk, frukt og grønnsaker som skal holde seg fersk nok til å kunne kjøpes og spises, setter krav til møysommelige veiings- og emballeringsløsninger. En global leverandør av veiings- og emballeringsmaskiner som nederlandske Manter International BV må levere fremragende kvalitet for å kunne vinne og opprettholde tilliten til produsenter av matvarer og fôr, samt etterspørselen deres etter maskiner som er pålitelige, holdbare og krever lite vedlikehold. 

Manter enclosures

Manter utvikler og monterer alle maskinene sine på fabrikken i Emmen i det nordøstre Nederland. Ideen om å ha all produksjonen på ett sted resulterer i komplette og kvalitative maskiner som passer perfekt sammen og fungerer effektivt som én ensartet enhet.

Manter sier at det å produsere på ett sted også betyr at de har flere muligheter til å tilby sine internasjonale kunder fleksible og tilpassede løsninger, noe som skaper en solid plattform for god service. Beviset for at denne tilnærmingen fungerer, er at Manter har blitt en respektert aktør på det internasjonale markedet siden selskapet ble grunnlagt for mer enn tjue år siden.

Skap spiller en viktig rolle for å sikre at funksjonene til veiings- og emballeringsutstyr ikke svikter i den krevende og svært konkurransedyktige næringsmiddelindustrien. Så da Manter bestemte seg for å samarbeide med én produsent av elektriske skap, fremfor flere produsenter som de til da hadde gjort, ble utfordringen å finne et selskap som kunne levere standardprodukter til riktig pris og kvalitet. Og løsningen på dette viste seg å være Eldon.

Eldons løsninger for Manter

Eldons omfattende utvalg av brukervennlige, veggmonterte ASR-skap i rustfritt stål, MAS-skap i lakkert stål og MASE EMC-skap bød på enestående, dimensjonal fleksibilitet. Manter satte også pris på Eldons forpliktelse om å gjøre det lille ekstra for å levere varig kvalitet til konkurransedyktige priser, noe som gjorde at Manter i sin tur kunne innfri sine forpliktelser til kunder over hele verden.

Takket være Eldons stå-på-vilje, kvalitet og konkurransedyktige priser er Eldon-skap i dag det foretrukne valget til Manter International BV.