Eldon-skap for Siemens’ Cerberus PRO brannvernsystem

Da Siemens Building Technologies trengte bedre brannvern for det avanserte utstyret sitt, fant de den perfekte løsningen i et tilpasset Eldon MAS-skap med glassdør.

Siemens

Eldon strekker seg langt for å tilfredsstille kundene, og da Siemens Building Technologies i Nederland ønsket et unikt skap for å forbedre beskyttelsen av den toppmoderne elektroniske brannvarslingsteknologien sin, ble det raskt funnet en løsning takket være Eldons holdning om at alt er mulig.

Kundeproblem løst

Siemens Building Technologies, en av verdens fremste produsenter av sikkerhets-, brannsikkerhets- og bygningsautomasjon, tok kontakt med Eldon i håp om å få på plass en pålitelig løsning som kunne beskytte den følsomme elektronikken og komponentene i brannvernsystemet deres. Dette var ikke noe problem for Eldon Express Customization Center i Drachten i Nederland, som spesialiserer seg på å sikre at kunder får hjelp på stedet takket være rask maskinbearbeiding og gjengeskjæring samt kunnskapsrike eksperter. 

Eldons løsning

Siemens-oppgaven innebar å lage et tilpasset MAS-skap med spesielle hull i monteringsplaten, festede DIN-skinnemonteringer, en glassdør og ledningskanaler. Siemens sa at de trengte et meget pålitelig og vanntett skap til å beskytte brannvarslerutstyret deres som raskt og pålitelig analyser hovedårsakene til brann som røyk, varme og karbonmonoksid.

Eldon MAS-skap med glassdør er det perfekte valget for veggmontering på grunn av det brede utvalget av standardstørrelser, avtakbare dørprofiler, jordingsmuligheter og hengsler og låser som er lette å ta av. En annen ting som appellerte til Siemens var Eldons evne til å reagere raskt på meget spesifikke forespørsler, takket være de strategisk plasserte Express Customization Centers.

Vår salgsleder i den sørvestre delen av Nederland, Anton Sterk, satte pris på samarbeidet med Siemens Building Technologies i Nederland, særlig realiseringen av logistikkprosessen etter den siste sjekken av tegningene og de nødvendige spesifikasjonene.

Siemens kunne i løpet av kort tid ta i bruk en kostnadseffektiv og pålitelig løsning som forbedret brannsikkerheten til bygninger, og dermed også forbedret sikkerheten til personer og eiendom. Skapløsningen Eldon MAS gir flere år med problemfri drift for et bredt spekter av miljøer, fra renrom til datasentre eller fabrikker.