Eldon leverer tilpassede og ferdigmonterte skapløsninger til Nijhuis Industries

Eldon har siden tidlig i 2016 forsynt det nederlandske selskapet Nijhuis Water Technology med elektroskap. Eldon leverer disse skapene tilpasset og ferdigmontert, noe som betyr at Nijhus kan spare mye tid og redusere arbeidskostnadene.

 Nijhuis Industries group,  har base i Doetinchem i Nederland og er en del av den miljøvennlige Nijhuis Industries-gruppen. Selskapet tilbyr lokale løsninger for bærekraftig vannrensing.

Nijhuis enclosures

 

Nijhuis sit

Jakten på en komplett skapleverandør

Elektriske kontrollskap spiller en viktig rolle i Nijhuis’ daglige drift. De er helt avgjørende for vannrensing, kjøletårn i ozonanlegg, biogassanlegg og andre bruksområder.

Nijhuis så etter en leverandør med en bred produktserie og evnen til å levere tilpassede og ferdigmonterte elektroskap. Skapene skal tilpasses med hull, løftehåndtak med lås, ventilasjon, kombinasjonsskap, lys, øyebolter og så videre.

Eldon velges som partner

Nijhuis henvendte seg til Eldon, og det ble inngått en avtale som innebar at Eldon ble Nijhuis’ nye forretningspartner og leverandør av elektroskap. Valget var basert på Eldons omfattende utvalg av brukervennlige vegg- og gulvskap og deres konkurransedyktige priser. 

En annen viktig faktor var Eldons evne til å tilpasse og forhåndsmontere skapene før levering. Dette sparer Nijhuis for tid og kostnader og innebærer at de ikke trenger å ha en lagerbeholdning. Denne avtalen ble inngått tidlig i 2016, og siden den gang har Eldon montert og levert et stort antall tilpassede kombinerbare skap i lakkert stål (MCS) til Nijhuis.

Nijhuis enclosures

Eldons ekspresstilpassing og monteringstjenester

Olaf Schilte, Eldon Account Manager: «Vi tilbyr ekspresstilpassing ved servicesentrene våre på Eldons lagre i hele Europa. Det betyr at hullaging og utskjæringer på standardskap kan gjøres lokalt med korte leveringstider. Monteringstjenesten hjelper kundene våre med å redusere kostnadene sine ved at vi overtar noe av det arbeidskrevende monteringsarbeidet.»