Eldon bidrar til at Kongelig åpning går som smurt

Når det kommer til skap, er ikke Eldon fremmed for en lykkelig slutt. Men det var likevel en spesiell opplevelse å bidra til at den kongelige åpningen av en ny ostefabrikk gikk som planlagt.

Det er en stor investering for en familiebedrift å bygge en ny fabrikk når de har jobbet med å produsere, lagre og pakke ost i mer enn 125 år. Og for Royal A-ware i Nederland var det naturlig å bruke de beste utstyrsleverandørene, slik at de kunne være sikre på at den nye fabrikken overholdt de strengeste kravene i en bransje der menneskers helse og sikkerhet kommer først.

Kundeproblem løst

«Det ligger ikke bare prestisje i det at vi ble valgt som leverandør til den nye fabrikken til Royal A-ware, men det er også en bekreftelse på at vi gjør rett i å ha en No substitute for excellence-tilnærming», sier Ype-Jan van Slooten, salgsleder hos Eldon Nederland. 

Den nye fabrikken, som er på 16 000 kvadratmeter, ble åpnet i juli 2015 av Nederlands konge, Willem-Alexander. Fabrikken stod ferdig bare et par måneder tidligere etter et to år langt byggeprosjekt. Den plettfrie fabrikken består av et melkemottak på 500 kvadratmeter, en forfabrikk og områder for produsering av ost, lagring og logistikk. 

«Det var en glede å jobbe med Eldon. De leverte alltid i tide, og den tilpassede servicen deres var svært fleksibel. De leverte pålitelighet, fleksibilitet, implementering av spesifikasjonene våre, prototyper og personlig støtte. De har jobbet tett sammen med oss for å finne den beste løsningen», sier Jan Postmus, prosjektingeniør hos Royal A-Ware.

Eldons løsning

Eldon var et foretrukket valg for fabrikkdesignerne og arkitektene, som ville standardisere bygningskomponentene så langt det lot seg gjøre, samt forbedre de forventede standardene innen næringsmiddelindustrien. I dag brukes skap fra Eldon i hele den nye fabrikken; i rom som ikke trenger vedlikehold, rom som trenger grunnleggende/middels vedlikehold, og i tørre og våte rom.

I tørre rom og rom som ikke trenger vedlikehold, som motorkontrollsentre og energirom, er det brukt gulvskap av typen MCS, MCSS, EKDS og EKSS fra Eldon. I våte rom og rom som trenger grunnleggende/middels vedlikehold, samt utendørs, er det brukt veggmonterte skap som AFS-serien fra Eldon. Som koblingsbokser ble det brukt konsoller fra MGRP-serien.

«Ikke bare er vi stolte av at vi i Eldon har levert skap i rustfritt stål av høy kvalitet til dette prosjektet, men vi er også veldig fornøyde med det gode samarbeidet vi har hatt med Royal A-Ware på alle nivåer og fra begynnelse til slutt», sier Ype-Jan van Slooten.

Hvis du har spørsmål, kan du gjerne kontakte oss.