Besøk hos Eldons kunder

 • 11.08.2017

  Eldon leverer elektrisk installasjon for avansert bulkrobot fra Van Aarsen

  Van Aarsen, spesialist på dyrefôr og forblandingsteknologi, valgte tidlig i 2017 Eldon som leverandør av elektrisk installasjon for en toppmoderne bulkrobot for fylling av siloer. Van Aarsen har nå levert maskinen, som har noen uventede funksjoner, til sluttkunden, et mølle- og forblandingsanlegg i Nederland.

  Les mer →

 • 31.01.2017

  Eldon sponser innovasjon i Nederland

  Tre ingeniørstudenter i Nederland har utviklet et nyskapende konsept for en maskin som sliper og smører ski og snøbrett. Eldon er alltid interessert i å støtte unge talenter og sponser derfor prosjektet med et elektrisk kontrollskap av høy kvalitet.

  Les mer →

 • 07.02.2017

  Eldon leverer tilpassede og ferdigmonterte skapløsninger til Nijhuis Industries

  Eldon har siden tidlig i 2016 forsynt det nederlandske selskapet Nijhuis Water Technology med elektroskap. Eldon leverer disse skapene tilpasset og ferdigmontert, noe som betyr at Nijhus kan spare mye tid og redusere arbeidskostnadene.

  Les mer →

 • 30.11.2016

  Eldon-skap valgt for å beskytte viktig elektrisk koblingsutstyr ved Oslo lufthavn

  Eldons høye kvalitet, konkurransedyktige priser og pålitelige levering bidro til at selskapets elektroskap fremsto som det perfekte valget for Satema Moelv AS da de deltok i anbudsrunden om det store prosjektet ved Oslo lufthavn.

  Les mer →

 • 06.09.2016

  Eldon sørger for at kjøtt, fisk og grønnsaker pakkes på en trygg måte

  Eldons veggmonterte skap innfridde alle kravene til det nederlandske veiings- og emballeringsselskapet Manter International BV, da de så etter én skapleverandør med alt de trengte, og som de kunne være trygg på at ville levere kvalitet til konkurransedyktige priser.

  Les mer →

 • 20.07.2016

  Moderne anlegg for behandling av avløpsvann i Romania

  Eldon hjelper en av de største elektroteknikkbedriftene i Romania med å sikre kontinuerlig behandling og tilførsel av trygt drikkevann til over tre millioner mennesker i Romania fra et nyskapende vannverk.

  Les mer →

 • 06.06.2016

  Skap fra Eldon ble installert av SDM på Circuit de Spa-Francorchamps

  I våres håndterte SDM-Group, et belgisk selskap som opererer over hele verden, det komplette automasjonsprosjektet ved Spa-Francorchamps.

  Les mer →