Ridgway valgte å stole på nVent på grunn av nVent HOFFMANs store merkevareportefølje, tilpasningstjenester og raske levering

Situasjon

Ridgway Machines LTD er en ledende produsent av presisjonstape- og viklingsmaskiner, og er veldig ettertraktet for produksjon av elektriske spoler, kabler og ledere. De produserer også forsterket termoplastrør (RTP) og termoplastisk komposittrør (TCP) for bruk i krevende bransjer, som energi, elektrisk industri, olje og gass. For et nylig prosjekt for olje og gass planla Ridgway å konfigurere åtte maskiner i en rekke for å påføre lag med forsterkende tape på plastforinger når rørene strømmet gjennom.

Ridgway trengte en rekke beskyttelsesløsninger av høy kvalitet, inkludert skreddersydde, for å beskytte sluttbrukerens elektriske systemer og programvaresystemer, samt skjermer. De trengte også å sikre at løsningene ble levert i tide. Ridgway valgte å stole på nVent på grunn av nVent HOFFMANs store merkevareportefølje, tilpasningstjenester og raske levering.

Løsning

Til å begynne med, ved å bruke det brukervennlige nVent HOFFMAN-utvalgsverktøyet på nett, valgte Ridgway 14 standard kompakte gulvstående skap i mykt stål med en beskyttelsesgrad på IP55 for kontrollpanelene. Disse kabinettene hindrer vann og støv i å trenge inn og reduserer risikoen for komponentfeil. De valgte også 18 lagerførte, kompakte konsoller i mykt stål for å beskytte HMI-utstyret. Den ergonomiske utformingen av konsollene gir enkel installasjon og tilgang til HMI-utstyret.

nVent HOFFMAN-produkter inkludert::
14 standard kompakte gulvstående skap av mykt stål (MKS18084R5, IP55) 18 standard kompakte konsoller i mykt stål (MPG12R5, IP55/56) 24 tilpassede veggmonterte skap i mykt stål (MAS0806040R5, IP66) 40 avanserte, tilpassede veggmonterte skap med enkel dør (MAS0806040R5)

“Konsollene er et avgjørende element i det overordnede prosjektet», sier Andy Glanville, administrerende direktør, Ridgway. «Den høye standarden de er bygget etter, sikrer at alle elementene er beskyttet og trygge i det som kan være tøffe arbeidsmiljøer. De ser bra ut, er pålitelige og har vist seg å være en suksess hos sluttbrukeren.»

I tillegg benyttet Ridgway seg av nVent HOFFMAN Express Customization-tjenester. Ved å bruke det elektroniske produktkonfiguratorverktøyet laget og leverte de tegninger til nVent av utskjæringene som trengtes på 24 veggmonterte skap i mykt stål. Utformet for maksimal hastighet og effektivitet, produkter med Express Customization-tjeneste sendes vanligvis innen 10 virkedager etter at tegningene er godkjent. Ridgway fikk også fordelen av nVent HOFFMAN Advanced Customization-tjenestene til å lage spesialbeslag til 40 enkeltdørs veggmonterte skap i mykt stål.

«Ridgway Machines ville absolutt valgt å jobbe med nVent igjen», sier Steve Buzzard, innkjøper for Ridgway. «Alt fra prisoverslag, innkjøp, produksjon av konsoller og kundeservice etter salg har vært veldig profesjonelt, enkelt og av høy standard.»

Resultater

Prosjektet ble fullført etter spesifikasjonene, innenfor budsjett og i tide.

Last ned casestudien i PDF