LCA Group velger nVent HOFFMAN for å dekke behovene for overlegen kvalitet og raske løsninger hos en storforhandler

LCA Group er en elektronikkleverandør med base i Storbritannia, de har som formål å tilby banebrytende teknologi, enestående effektivitet og høy kvalitet til kundene sine. Da en storkunde med trange tidsfrister ba dem om å produsere et utstyrskontrollsystem for materialbehandling underlagt spesielle begrensninger på grunn av Covid-19-pandemien, tok LCA Group utfordringen på strak arm. 

Systemet måtte utvikles og tas i bruk innen seks uker i et stort distribusjonslager. Over 100 skap i forskjellige størrelser måtte til for å sikre de industrielle kontrollene, de elektriske komponentene, datakommunikasjonen og elektronikken for innendørs og utendørs bruk. Systemløsningen måtte også overholde en rekke IP-standarder, blant annet for å forhindre inntrengning av smuss og støv. 

For å imøtekomme kundens prosjektkrav oppsøkte LCA Group en ledende skapprodusent med en bred portefølje av overlegen kvalitet og et tydelig engasjement i rask levering og totalverdi. 

LCA Group valgte nVent HOFFMAN for å få rask og pålitelig tilgang til anerkjente kvalitetsprodukter, samt lokalt tilpasset service og brukerstøtte. LCA Group fant frem til serien med vegg- og gulvskap i bløtstål ved å samle produktinformasjon i nVent HOFFMANs brukervennlige nettressurser.  

«Gjennom samarbeidet med vår kontaktperson i nVent fikk vi hentet de rette produktene og dermed innfridd en utfordrende forespørsel i en vanskelig tid,» sier Alan Gardner, produksjonsansvarlig hos LCA Group. «De var i tråd med spesifikasjonene, lett tilgjengelige og på lager i Storbritannia, og dermed klarte vi å overholde fristen.»

LCA Group fikk dessuten oppleve det nye nVent HOFFMAN-fortrinnet direkte. LCA-teamet hadde tidligere samarbeidet med Eldon, som ble en del av nVent HOFFMAN i 2019. 

«Overgangen har gitt oss et enklere kontaktpunkt for brukerstøtte og informasjon om produktserien,» sier Alan. «Grupperingen innebærer også at vi kan samarbeide med HOFFMAN-teamet i fremtiden, slik at vi får et enda sterkere forhold.»

I dag tilbyr nVent HOFFMAN én global produktportefølje som forenkler engineering og innkjøp for kunder. Med over 12 000 produkter og skreddersydde løsninger tilbyr nVent HOFFMAN globalt utformede produkter og et enestående komplett utvalg av IEC- og NEMA-elektroskap samt klimakontrolløsninger.